horoszkóp

Félmeztelenül táncol Britney a vágatlan klipjében

2007.10.10. 20:25
Elkészültek a botrányos körülmények között forgatott Gimme More klipjének utómunkáival. A netre kikerült vágatlan verzióban Spears tőle egyáltalán nem távolálló módon villantott, de ezúttal a melleit mutogatta.

A Britney Spears nagy visszatérésének álcázott lejáratókampánynak újabb ékköve került az internetre. A Gimme More című új számának vágatlan videóklipje, amiben Spears tőle szokatlan módon nem punci-, hanem mellvillantással szórakoztatta a klipkészítőket, miközben egy póznán vonaglott.

Az énekesnő lassan letehetne arról, hogy pont ezzel a számmal fog visszatérni a botrányok legmélyebb bugyraiból a klasszikus értelemben vett popszakmába, mert úgy tűnik ezen a dalon átok ül.

Az első intő jel akkor volt, amikor klipet próbáltak forgatni a számhoz, de egy helyszíni forrás szerint úgy viselkedett, „mint egy elkényeztetett taknyos kölyök”, és mindenki munkáját hátráltatta az állandó problémáival.

Aztán a VMA díjátadón mindenki bánatára előadta a szerzeményt, ami már a nyolcvanas évek közép-kelet-európai zenei világában is kínos lett volna. Az előadásról meg csak annyit, hogy miután Spears végignézte saját produkcióját, önkritikát gyakorolva letehenezte magát.

És akkor következzék a legújabb ciki az új szám miatt. A csöcsvillantós vágatlan verzió:

Britney Spears ezzel az újabb villantós balhéval egy fél évvel ezelőtti jó szokását idézte fel. Tavaly novemberben alig egy hét alatt háromszor villantotta ki nemi szervét. Egy szemfüles fotós szeptember közepén észrevette, hogy az énekesnő azért nem hagyott fel teljesen azzal a szokásával, hogy bugyi nélkül jár szórakozni.

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft