Britney Spears elment otthonról, persze megint nem vett bugyit, úgyhogy jól le is fényképezték a legújabb villantását is. A lecsúszó énekesnő mindezek ellenére megkapta a bíróság jóváhagyását, hogy a nappali láthatás mellett heti egy éjszakát is vele lehessenek a fiai.

Az énekesnő szerdán elment bulizni, és egyáltalán nem meglepő módon elfelejtett bugyit venni. A TMZ frappánsan úgy foglalja össze sztorit, hogy most már több ember tudja, hogy milyen Spears vaginája, mint azt, hogy milyen színű a szeme. Aki nem tudja, és erős idegzetű felnőtt, megtudja itt.

Miközben folyamatosan újabb és újabb villantásokkal próbálkozik (és felmerül a gyanú, hogy Spears egész egyszerűen csak nem hord bugyit), a gyermekelhelyezési per folytatódik.

Megint nem vett bugyit

Spears a tegnapi bírósági meghallgatást kihagyta. Marina Del Reyben lógott éppen, amikor megkezdődött a tárgyalás, ami azért lett volna számára fontos, hogy kikönyörögjön heti egy ottalvós láthatást a bírótól – számol be róla a TMZ.

Miután valahogy tudatosították az énekesnővel, hogy ez a jelenés fontos, felkerekedett az ügyvédjével és zárt ajtók mögött egy órán át tett tanúvallomást a bírónak.

Scott Gordon bíró végül engedélyezte, hogy Spears hetente egyszer a gyerekeivel tölthesse az éjszakát, de ugyanúgy, ahogy eddig is, csak felügyelet mellett teheti meg mindezt.