Britney Spears 14 éves kora óta szexel

2007.11.21. 15:10
Az énekesnő zavaros jelene mellett már gyerekkora sem volt egyszerű: öngyilkos nagymama, bűnöző és hajléktalan családtagokra derített fényt az US Magazine kutakodása. És amit eddig is sejthettünk: persze, hogy csak marketingfogás volt a szüzesség. De legalább azt nem családtaggal vesztette el.

A US Magazine úgy döntött, hogy fényt derít Spears gyerekkorának legsötétebb titkaira. A szerkesztők az újság ma megjelenő számából már előre közzétettek a neten egy-két szaftos részletet: például, hogy Spears már a gimiben sem volt szűz, valamint hogy nagymamája saját kezével vetett véget életének.

Azt már a kezdetektől fogva sejteni lehetett, hogy Spears csak jókislányos imidzse részeként hangoztatta annak idején, hogy nem szexelnek akkori pasijával, Justin Timberlake-kel, sőt egész az esküvőig egyetlen pasit sem enged be az ágyába. Mint most kiderült, ez olyannyira nem igaz, Spears még csak nem is Justin Timberlake közreműködésével veszítette el a szüzességét. Eric Ervin az énekesnő egyik korábbi ügyvédje a lapnak elárulta, hogy Spears először 14 éves korában feküdt le gimis szerelmével, Reg Jonesszal. Az ügyvéd azt is hozzátette, hogy Justin Timberlake-nek sem kellett sokat várnia, ugyanis barátnőjével kapcsolatuk első pillanatától kezdve meglehetősen intim viszonyt ápoltak.

A magazin az énekesnő családi hátterében is épp elég nyomasztó történetet talált. Apai nagyanyja, Emma Jean Spears például 1966. júniusában, harmincegy éves korábban öngyilkos lett. Az asszony mellkason lőtte magát egy vadászpuskával újszülött kisfia sírjánál, aki nyolc évvel korábban halt meg, alig három nappal születése után. Az egyik helyi újság be is számolt az esetről, eszerint „a mellkasához nyomta a puskát és úgy tűnik, hogy a jobb lábának egyik ujjával húzta meg a ravaszt.” A lap szerint Emma Jean Spears korábban háromszor próbált végett vetni az életének. Az énekesnő édesapja, Jamie Spears ekkor nyolcadikos volt. Három testvére közül kettő hajléktalanként, illetve bűnözőként végezte. A nagymamához hasonlóan a barátok szerint Spears is komoly mentális problémákkal küzd. Az énekesnő már többször megpróbált végezni magával. A rehabon például saját lepedőjével akarta felakasztani magát, és a depresszióból láthatóan azóta sem sikerült kilábalnia.