horoszkóp

Britney Spears most egy pincérrel jár

2007.11.22. 11:33
Britney Spears egy vacsora során beleszeretett az őt kiszolgáló pincérbe, Michael Marchandba. A szerelem állítólag kölcsönös és tényleg első látásra történt. Azóta már legalább egy randijuk is volt Spears lakásán.

Britney Spears november elején járt a Los Angeles-i Mirabelle étteremben, ahol teljesen belezúgott Michael Marchandba, az őt kiszolgáló pincérbe - írja a Life and Style Weekly.

"A köztük lévő vonzalom azonnal érezhető volt. Michael nagyon rápörgött Britneyre. Azóta legalább egy randijuk is volt már Brit lakásán, és folyamatosan esemesezgetnek" - mondta el a lapnak Spears egyik ismerőse.

Szerelmes

Legutóbb kedden látták együtt az állítólagos párt, amikor Marchand munkahelyén tettek rövid látogatást. "Michael röviddel éjfél után érkezett, Britney pedig rögtön utána. Nagyon diszkrétek voltak. Háromnegyed óra múlva már távoztak is, együtt. Michael elragadó volt - megnevettette Britneyt, és azzal a titokzatos mosollyal nézett rá. Külön kocsikban távoztak" - mesélte egy szemtanú a Life and Style Weeklynek.

"Erről most még beszélhetek" - mondta Michael Marchand a magazinnak, amikor rákérdeztek, van-e valami köztük az énekesnővel. A srác egyébként színész-pincér, vagyis egy még nem befutott hollywoodi színész, aki pincérkedéssel pótolja ki a költségvetését, és a jelek szerint nem nagyon ért a diplomatikus megfogalmazáshoz.

Marchand már hat filmben is szerepelt, többek között a Baywatch: Hawaiian wedding című akciófilmben. Ha ügyes, még felívelhet a karrierje, lehet belőle például feltörekvő rapper.