A család ismét rehabra küldené Britney Spearst

2007.11.23. 11:59
Az énekesnő elvált szülei nem érzik úgy, hogy lányukat sikeresen kezelték volna majdnem egy évvel ezelőtt a rehabon, ezért azt akarják elérni, hogy ismét egy hosszú és alapos rehabilitációs kúrán essen át. Így talán lenne esélye, hogy ő legyen a gyerekei gyámja.

A Spears család egy barátja az OK! magazin legújabb számában mesélt a család nagy tervéről, amit azért találtak ki, hogy az énekesnő visszakaphassa a gyerekeit.

"Brit szülei, Bryan bátyja és a húga, Jamie Lynn mind azt remélték, hogy Britney megtesz mindent azért, hogy megtartsa a gyerekeit. De fittyet hányt mindenre. Most megpróbálnak újra hatni rá, és remélik, hogy sikerül megmenteni őt saját magától" - mondta el a család barátja az OK!-nak.

Amikor nagyjából egy éve Spears belekezdett a keményen bulizós puncivillantós partizásba, a szülők és az akkori menedzsere intézkedtek, és pár héten belül jó néhány rehabilitációs klinikára beutalták. Azóta már tudjuk, hogy a felszín kapargatása nem oldotta meg a problémát.

A család most abban bízik, hogy a meleg karácsonyi hangulatban sikerül rábeszélni lányukat, hogy egy hosszú távú, profi kezelésen vegyen részt, aminek a végén talán újra anyja lehet a gyerekeinek.

"Annak ellenére, hogy a szülei elváltak, most mégis összefogtak a gyerekük és az unokáik érdekében. Britney testvérei és a szülők azért találkoztak, hogy kitalálják, mi a legjobb megoldás a számára. Tudják, hogy komolyan ébresztőt kell fújniuk Britneynek, ha azt akarják, hogy megtarthassa a gyerekeit, és hogy az élete újra a rendes kerékvágásban legyen" - fejezte be a család barátja.