horoszkóp

Britney Spears exférje ügyvédeinek vallott

2008.01.22. 13:45
Az énekesnőt hétfőn két óra hosszán keresztül faggatták Kevin Federline jogi képviselői. A meghallgatás előtt táncpróbán járt, ahol megint brit énje nyilatkozott az újságíróknak. Eközben volt pasija, Adnan Ghalib az sms-eivel üzletel, és interjúban mesél kapcsolatuk pikáns részleteiről. Szerencsére Steve Irwin özvegye szívesen látja a celebet az ausztrál vadonban, ha nem bírja tovább.

A gyermekelhelyezési perben illetékes bíróság döntése értelmében Britney Spearsnek tegnap meg kellett jelennie volt férje, Kevin Federline jogi képviselőinél. Az énekesnő már többször is hiányzott igazolatlanul a meghallgatásokról - legutóbb például egy templomba menekült -, hétfőn délelőtt azonban tényleg elment Mark Kaplan irodájába, ahol közel két óra hosszán keresztül faggatták életviteléről és nevelési elveiről.

Spears és jó barátja, Sam Lufti az énekesnő Mercedes-Benz SL65 típusú kocsijával érkezett, amit ezek szerint sikerült kiszabadítaniarról a rendőrségi telepről, ahova egy defekt után elszállították. Szemtanúk szerint mindketten meglehetősen komoly arcot vágtak, amikor röviddel háromnegyed tizenegy előtt beléptek a kapun, viszont boldogan távoztak fél egy előtt tíz perccel.

Az állítólag bipoláris zavarban szenvedő popikontól még január elején vették el a láthatási jogot, miután nem adta vissza két kisfiát, Sean Prestont és Jayden Jamest az apjuknak. Spears szerint valaki bántalmazta kisebbik fiát (később kiderült, csak a bátyja harapta meg birkózás közben), Federline viszont attól tartott, hogy volt neje lelövi a kicsiket. A rendőrségi rajtaütés után az énekesnőt lekötözve bevitték a kórházba, ahonnan közel két nap után hazaengedték.

A meghallgatás előtti este Britney Spears ellátogatott egy táncstúdióba, hogy begyakolja a koreográfiát legújabb klipjéhez, ami a Hot As Ice című számához készül - adta hírül a FemaleFirst. Az épületből kilépve a személyiségzavaros énekesnő brit énje válaszolt a rá várakozó fotósoknak. A paparazzók arra voltak kíváncsiak, hogy Spears mit üzen kollégájuknak, egyben expasijának Adnan Ghalibnak, aki ellen állítólag távoltartási határozatot kért. "Nem tudom, hogy ki ő. Még soha nem találkoztam vele" - válaszolt Spears angol akcentussal. "Sokkal jobb a hajléktalanoknak, mint nekem. Olyan régen éreztem igazán jól magam" - tette hozzá.

Az énekesnő még decemberben melegedett össze a fotóssal. A rokonok és az ismerősök nem örültek a kapcsolatnak, többször is figyelmeztették Spearst, hogy a birminghami férfi csak kihasználja. Spear még arra is hajlandó lett volna, hogy vallást váltson muszlim pasija kedvéért és nőül menjen hozzá. Hét végén azonban hirtelen mégis rájött, hogy Ghalib rajta keresztül akar meggazdagodni.

Ez persze nem akadályozza meg a férfit abban, hogy ne húzzon le még egy jó pár bőrt volt barátnőjéről. Állítólag egy bizonyos összeg fejében hajlandó eladni azokról az sms-kről készül képeket, amikben Spears azt írja, hogy hiányzik neki a férfi, és szívesen kipróbálná a tanári pályát. A DigitalSpy információ szerint a paparazzó ráadásul egy tévés műsorban intim részleteket árul majd el kettejük kapcsolatáról. Egy bennfentes szerint Ghalib meglehetősen sok pénzt kap a csatornától, az interjút pedig valószínűleg több részletben adják majd le.

Időközben egy újabb jóakaró is jelentkezett, aki szívén viseli a többször is öngyilkossággal fenyegetőző híresség sorsát. A tragikus, és kissé morbid körülmények között elhunyt krokodilvadász, Steve Irwin özvegye, Terri Irwin felajánlotta, hogy meghívja magához Ausztráliába az énekesnőt, hátha a természet lágy ölén majd észhez tér. Az ötlet állítólag kislányától, Binditől származik, aki lelkes énekes és rapper. A család menedzsere, John Stainton semmit nem tud kezdeményezésről.