horoszkóp

Britney Spears privátvideóitól retteg fél Hollywood

2008.04.16. 16:44
Kapcsolódó cikkek (1)
Az énekesnő úgy gondolta, piacra dobja az elmúlt fél évét dokumentáló videonaplóját. Justin Timberlake, Kevin Federline és a Spears baráti körébe tartozó egyéb hírességek sem tartják ezt annyira jó ötletnek.

Az énekesnő azt tervezi, megkísérli a lehetetlent, és még az eddiginél is mélyebb betekintést enged életébe: kiadja videonaplóit. Az anyagokban az énekesnő az elmúlt hat hónapját dokumentálta - ideg-összeroppanását és családjával folytatott hadakozását is beleértve -, és „intim információkat” árul el Justin Timberlake-ről és Christina Aguilerával folytatott versengéséről is - írja a Daily Mirror.

„Britney videonaplója egész Tinseltownt izgalomban tartja” – mondta a lap informátora. „Az ismerősei és exei közt lévő hírességek – Justin is – tudják, hogy mire készül. Ők úgy tudták, hogy terápiás céllal filmezi az életét, de ha úgy dönt, nyilvánosságra hozza a felvételeket, az robbanni fog. Bár nagy része inkább szomorú lesz - főleg azok a fejezetek, ahol már közel áll az ideg-összeomláshoz -, de van azért benne olyan anyag is, ami dinamitnak számít. Nem csoda, hogy Justin és Kevin Federline is aggódik, hogy az anyag a neten végzi. Vagy, ami még rosszabb, valami MTV-dokumentumsorozatban”.

A videonaplók létezését alátámaszthatja az is, hogy januárban paparazzóból lett szerelme, Adnan Ghalib kétmillió dolláros áron már próbált piacra dobni hatot a kollekcióból. Azokon a felvételeken az akkoriban épp legrosszabb formáját hozó Spears állítólag „össze-vissza motyog, dühöng, sír és harmadik személyben beszél önmagáról”.

Spears azonban nem most kezdte önmagát dokumentálni: annak idején már Kevin Federline-nal is tervezték, hogy a nászútjukon készült videofelvételekből valóságshow-szerű tévésorozatot vágnak, 2006-os, Chaotic című DVD-jének mellékletei közé pedig felkerült egy 2004-es felvétel, amelyen Federline filmezi Spearst, aki grillcsirkét fal, böfög, zavartan viselkedik és hülyeségeket beszél.