Britney Spears erotikus cseresznyével tér vissza

2008.09.26. 15:58
Az énekesnő két napja forgatja új számának klipjét, melyben kleopátra-parókás pincérnőként erotikusan vonaglik egy pulton egy férfival, és a koktélcseresznyének se kegyelmez.

Az énekesnő tegnap óta forgatja új klipjét, ami új albumának első kislemez-számához, a Womanizerhez készül. A videóhoz kitalált fekete kleopátrafrizura-égővörös rúzs párosítás kissé ugyan Spears rosszemlékű parókás korszakát idézi, a People informátorai szerint azonban ez egy pincérnő megjelenítése akar lenni.

Spears és táncosai szerdán és csütörtökön egy Los Angeles-i irodaház 21. emeletén, egy Elevate Lounge nevű szusibár-étterem klubjában forgattak. A táncosok szintén pincér- és pincérnőegyenruhát viseltek, a klipet ugyanaz az Oliver Kahn rendezi, aki az énekesnő Toxic és Stronger klipjeit. A film történetéről többet egyelőre nem tudni, de a US Magazine egy szemtanúja szerint csütörtökön jópár „erotikusan túlfűtött hangulatú” jelenetet vettek fel.

Leszopja

Az egyikben például Spears – aki szűk, fekete bőrnadrágot, a karján pedig műtetkókat visel – egy konyhapulton fetreng, később pedig egy férfival ölelkezik, és érzékien szopogat egy… cseresznyét. „Nagyon egybe’van” – értékelte az énekesnő alakítását a szemtanú, aki szerint Spears profihoz méltóan dolgozott, „egyik jelenetet nyomta a másik után”. Látatlanban persze nem nyilatkozhatunk, de azért a cseresznyével a Twin Peaksben Sherylin Fenn már elég magasra tette a lécet:

A korábbi hírekkel ellentétben a Womanizer eredetileg mára tervezett rádiópremierje kicsit csúszik, miután a számnak egy még nem végleges verziója kikerült a netre. A klipforgatásból azonban egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a korábbi, Candy from Strangers című, állítólag kiszivárgott szám valóban csak hamisítvány.