A Rolling Stones nagyinterjújához készült fotókon az énekesnő főleg a hasát mutogatja, és kis betekintést a mellei közé is enged - ezzel is demonstrálva, mennyire maga mögött hagyta már az alul-felül villantós korszakát.

Britney Spears az elmúlt hónapokban ismét munkával próbálja felhívni magára a figyelmet, annyira, hogy december 2-án – 27. születésnapján - megjelenik új albuma, a Circus. Ehhez kapcsolódva a Rolling Stone zenei szaklap is kérdezett tőle párat, hogy legyen mit a róla készült fotósorozat mellé tenni. A meglepően visszafogott képeken Spears még a Womanizer-klipben látottaknál is visszafogottabb: leginkább egy laza játszóterezéshez öltözött fiatal mamát alakít, csak a hasát mutogatja, és még a legmerészebb képen is csak egy sliccig tartó dekoltázst tár fel, ami a múlthoz képest mindenképp mértéktartónak mondható.

Nézzen természetesre photoshopolt Spearst!

„Olyan öregnek érzem magam!” – kezdte meglepő vallomással az énekesnő, bár előzőleg már azt is elárulta, ez a józan életmód azért elég unalmas. „Tényleg! Mostanában már fél tíz körül alszom, és nem is járok sehová”. Ha pedig mégis elmegy valahová, ráadásul ez pont egy randi, általában megbánja, és azt kívánja, bár maradt volna inkább otthon. Vagy a lehető legrövidebbre fogja a vacsorát, hogy hamar meneküljön: „A legutóbb már az első pillanatban, ahogy megérkeztem, tudtam, hogy ez elhibázott ötlet volt. Úgy nézett ki a srác, mint Harry Potter egy öregebb és soványabb kiadásban… úgyhogy rögtön a desszerttel kezdtem”.

Az énekesnő számára a küzdősportok szerelmesei sem okvetlenül bizonyulnak jó társalkodópartnernek: „Máskor meg egy nagyon-nagyon-nagyon magas és sokkal idősebb pasassal randiztam… próbáltam beszélgetni vele, kérdezgettem, ’oké, szóval a harcművészetek a hobbid, de mégis, ezen belül pontosan melyik?’, őt meg annyit válaszolt, hogy ’hát izé, mindenféle’” – osztotta meg a lappal, miért is fordult inkább a munka felé randizgatás helyett.

A munka mellett jelenleg csak két fiával, a 3 éves Sean Prestonnal és a 2 éves Jayden Jamessel foglalja el magát, akikkel egyre több időt tölthet. A fiúkat azonban még mindig elvált férje, Kevin Federline neveli, akinek szülői képességeit a bulvárlapfogyasztók ugyan többször is elismerték már Legjobb Apuka díjjal, Spearsnek azonban vannak fenntartásai: „A gyerekek olyanokat kezdenek mondogatni, hogy ’hülye’, Preston meg bazmegol is néha, és ezeket nem tőlem tanulják. Biztos, hogy az apjukról ragadt rájuk. Én is használom ezeket persze, de sose a gyerekek előtt”.