Britney Spears megkapta a házasságlevelét

2004.10.08. 12:30
Britney Spears és Kevin Federline házassága csütörtök óta papíron is hivatalos, az énekesnő ugyanakkor viszont megvált menedzserétől, aki már 13 éves kora óta egyengette karrierjét.
Boldog együttlét

"A mai nappal minden aláírtunk, úgyhogy papírforma szerint is legális a házasság" - válaszolta Leslie Soane csütörtökön a Reutersnek a kérdésre, mikorra várható a hivatalos házasságlevél. A 22 éves énekesnő és férje, a 26 éves Kevin Federline múlt hónapban, egy titkos Los Angeles-i ceremónián házasodott össze. Amikor azonban a People magazin exkluzív fotótudósításban számolt be az esküvőről, a rivális újság, a US Weekly felvetette: elképzelhető, hogy az esküvő nem is érvényes, mivel - állításuk szerint - a birtokukba került okiratok hamisítványok.

Spears akkor elismerte, hogy még nincs meg a házasságlevelük, mivel a kaliforniai törvények értelmében ezt a házasságot követő 90 napon belül adják ki. Azt azonban állította, hogy a házasságuk valódi és érvényes. A People-nek adott interjújában elmondta, hogy jogi szakértői azt tanácsolták, várja ki a házasságlevél kikérésével a türelmi időt, mert addig legalább véglegesíthetik házassági szerződésüket is.

Baráti szétválás

Szintén csütörtökön jelentette be Larry Rudolph, az énekesnő menedzsere, hogy "kölcsönös megegyezéssel nem újították meg 9 éve fennálló munkakapcsolatukat". Rudolph fedezte fel annak idején a 13 éves tinédzsert, segített neki elindítani a karrierjét, és pár év alatt az utóbbi idők legsikeresebb popelőadóját nevelte ki az egykori louisianai kislányból. Az egykori felfedezett 60 millió albumot adott el világszerte, mióta 1999-ben a "Hit Me Baby One More Time" című szám sikeressé tette. Britney az első női előadó a Billboard magazin történetében, akinek első három albuma megjelenéskor azonnal a listák első helyére került.

Közleményében Rudolph így fogalmaz: "Britney és én egyszerűen rájöttünk: ennél többet már nem tudunk együtt elérni." Sloane szerint az elválás baráti volt, és egyelőre nem tudni, ki lesz a menedzser utódja. Rudolp jövőbeni terveiről nyilatkozva elmondta: valószínűleg a Las Vegas-i Palms Resort and Casino Hotelt tulajdonló és működtető Maloof Entertainment-nél folytatja karrierjét, ahol televíziós produkciókat készít majd.