horoszkóp

Britney Spears férje sztriptízklubban bulizott

2005.01.28. 12:32
Kevin Federline kihasználta a rövid kis szabadságot, míg felesége barátnőivel egy wellness-hétvégén vett részt. A férj ez alatt egy Las Vegas-i sztriptízklubban bulizott a haverjaival. Az énekesnő a szépségkúrát követően jó érzékkel azonnal férje után repült.

A 26 éves Kevin Federline a Las Vegas-i Spearmint Rhino nevű helyen csapott kanmurit, míg neje a hétvégét barátnőivel egy szépségfarmon töltötte. A férj eközben kibérelte a vegasi Hard Rock Hotel VIP lakosztályát, majd haverjaival egy kiadós steakvacsora után átvonultak egy sztriptízbárba. A klub egyik alkalmazottja szerint több táncosnő műsorát is testközelből élvezték.

Időben érkezett?

#alt# Következő nap a 23 éves feleség is Vegasba repült, ahol férjével a Cirque du Soleil műsorát nézték meg a Bellaggio Hotelben. A szűk farmert és a hátát szabadon hagyó topot viselő Britney rajtaütésszerűen, mindössze pár perccel az előadás kezdete előtt futott be, és azonnal Federline ölébe ugrott. Szemtanúk szerint a férj "meglepettnek tűnt".

Szép pár

A pár tavaly szeptemberben házasodott össze. Az előző barátnőjét két gyermekkel magára hagyó Federline az énekesnő második férje: az első, Jason Alexander egy szilveszteri, hirtelen ötletből elkövetett esküvő után mindössze 48 óráig volt Spears házastársa. A - szintén Las Vegasban, a gyors házasságkötések városában született - nászt akkor a család ügyvédi úton érvényteleníttette, és szép összegű lelépési díjjal kárpótolta a feleslegessé vált férjet.