Az énekesnőről tavalyi esküvője óta szinte folyamatosan pletykálják, hogy terhes volna, aminek persze jó alapot ad, ha például húsz percig próbálgat terhesruhákat egy kismamaüzletben. Most egy szemtanú azt állítja: a feszes felsőt viselő énekesnőnek akkora a hasa, hogy az már csak baba lehet. Vagy túl sok hamburger.

Britney Spearst a nászútján készült fotók miatt még csak elhízásért kritizálták, de most már egyenesen terhességgel gyanúsítják. Az énekesnőt, aki házassága óta egyfolytában hangoztatja, mennyire szeretne gyereket Kevin Federline-tól, legutóbb egy olyan szoros fehér felsőben fotózták le, ami láttatni engedte gyanúsan megnövekedett hasát. Egy szemtanú beszámolója szerint "Britney általában nagyon csinos szokott lenni, de most meg sem próbálta elrejteni a nagy pocakját. Vagy babát vár, vagy túl sok hamburgert és sült krumplit evett."

Britney a fotósok ellen

Britney A lesifotósok amúgy is megkeserítik az énekesnő életét, ezért most szeretné elérni, hogy szülőhazája, Kalifornia törvényben tiltsa meg a paparazzóknak az ő fotózását. Spears úgy érzi, ő a hollywoodi fotósok fő célpontja, és szeretné, ha végre békén hagynák. Ezért azt tervezi, hogy Kalifornia kormányzójával, Arnold Schwarzeneggerrel tárgyal a kérdésben: "Szeretnék beszélni vele, hátha tud erre törvényi megoldást. Úgy értem, ha van valami esemény vagy ilyesmi, akkor persze oké, hogy ott vannak, de a magánéletemben ez egyszerűen zaklatás."

A szemtanúk ellen nem tehet semmit

Persze a fotósok elleni hadviselés csak részsikerrel járhat, hisz amíg különféle butikokban vásárolgat, nem tudja elkerülni, hogy szemtanúk és a bolt személyzete ne nyilatkozzon róla az újságoknak. Az idén is akkor keltették hírét először, hogy anya lenne, amikor terhesfürdőruhát vett a felkapott Babystyle nevű Los Angeles-i üzletben, majd megkérdezte a személyzetet, van-e a közelben más kismamaruha-üzlet is. Az eladó, Jenny Dyke később az újságokkal is megosztotta gyanúját: "Körülbelül 20 percet töltött a próbafülkében, és nem látom okát, miért próbálna fel bárki is terhesruhákat, hacsak nem ő maga vár gyereket."

Már a szóvivője se tudja

Spears tavaly szeptemberben kijelentette, hogy fiatalon akar szülni: "Sokak szerint ezzel várni kéne, de én mire várjak? Tizenhat éves korom óta a karrieremen dolgozom, beutaztam a világot, és már megcsókoltam Madonnát is. Eddig egyedül csak az maradt ki, ami a legközelebb vinne Istenhez: szülni egy babát." Az énekesnő szóvivője úgy nyilatkozott: fogalma sincs róla, ügyfele terhes-e vagy sem.