horoszkóp

Britney Spears dokumentumfilmben szerelmes

fzs
2005.04.06. 16:25
Az énekesnő és férje, Kevin Federline hatrészes sorozatban szerepel majd, ami szerelmüket tárja a nagyvilág elé úgy, ahogy szerintük eddig senki: hitelesen. Ez lesz Britney nagy visszavágása a bulvársajtó spekulációira.

Britney Spears a valóságshow-k világába is beszivárog: az UPN tévécsatornával kötött szerződése értelmében ő és férje egy egyelőre még cím nélküli reality-show főszereplői lesznek. A hat részből álló sorozat a pár kapcsolatáról szól, és a kezdetektől egész az esküvőig végigköveti azt.

A valóságot ígérik

Britney Spears Az énekesnő ezzel a sorozattal kíván visszavágni a bulvárlapoknak, amelyek szerinte valótlan színben tüntetik fel a magánéletét. "Attól a naptól kezdve, hogy Kevin és én találkoztunk, folyamatosan pletykáltak rólunk és az együttélésünkről." - közölte Spears egy sajtóközleményben. "Tavaly már úgy éreztem, a lapok uralják az életem, és teljesen légből kapott történeteket gyártanak rólam. Most igazán kíváncsian várom, hogy mit szólnak a rajongóim ahhoz, hogy mi is történt velem valójában." Az énekesnő múlt heti, a website-jára feltett levelében kitért a legutóbbi - avagy inkább folyamatos - találgatásokra terhességével kapcsolatban, és sértőnek nevezte a házassága válságát sugalló pletykákat is.

Házivideók

Dan Ostroff, a UPN egyik igazgatója a sajtónak elmondta: a nemsokára adásba kerülő dokumentumsorozatban Spears és férje által saját kezűleg forgatott videókat is láthatnak majd a nézők. A párt végigkísérte a filmfelvevő, míg Európában utazgattak, vagy a házasságukat tervezgették. A házaspár a showban házigazdaként lesz jelen, és ők kalauzolják a nézőket végig az életükön a filmbejátszások segítségével. Az ötrészes, egyenként félórás show utolsó, egyórás adása a 2004. szeptember 18-i esküvővel zárul.

Ostroff szerint az énekesnő és férje története olyannyira lebilincselő, hogy "még ha nem igaz történet volna is, érdekes maradna. Az pedig, hogy a főszereplő az egyik legnagyobb sztár, még izgalmasabbá teszi."

Kevin Federline saját sajtóközleményében úgy fogalmazott, hogy a show "egy szerelem története".