horoszkóp

Aktfotók készülnek a terhes Britney Spearsről

fzs
2005.06.26. 18:06
A Vanity Fair megkereste a terhes énekesnőt, mert szeretnék, ha meztelenül pózolna nekik. Annak idején ugyanezt már Demi Moore-ral is eljátszották, az nagyot is szólt. Persze addigra még Spears is lehet nagy fogás, hiszen mostanában kettő helyett eszik.

A hírek szerint már tárgyal Britney Spearssel a Vanity Fair, mert szeretnének aktfotósorozatot megjelentetni az első gyermekét váró énekesnőről. Az újság reméli, hogy hamarosan sikerült megállapodniuk, és még a terhesség hetedik hónapjában elkészülhet a sorozat Spearsről, hogy még a gyerek őszre várt születése előtt megjelenhessen az újságban.

Demi Moore utódja?

A Vanity Fair 1991-ben komoly feltűnést keltett egy hasonló - akkor még egyedülálló - húzással, amikor a terhes Demi Moore-t hozták a címlapon egy szál testfestésben. Bruce Willis akkori felesége azonban nem sok mindenben hasonlít mostani célpontjukra - igaz, ez az egyre hatalmasabb Spearst egy cseppet sem zavarja. "Britney imád terhesnek lenni" - nyilatkozta egy informátor "sőt, az új alakjával is nagyon elégedett".

Zabál és dug

A Life and Style magazin informátora úgy tudja: "Britney nagyon szeretné ezt a sorozatot, és vigyáz, hogy minél jobb formában tudjon maradni." Ennek némileg ellentmond a Contactmusic.com információja, amely szerint Spearst nem érdekli, ha hízik, sőt kifejezetten élvezi, hogy terhességére való tekintettel végre nyugodtan elengedheti magát, és duplán falhat. "Kettő helyett enni egyszerűen csodás! Csak zabálok és zabálok!" - nyilatkozta a dagadó Spears, aki további élvezetet is talál állapotában, szerinte ugyanis így még a szex is jobb. "Jobban élvezem a szexet, pedig nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz majd. De egyszerűen őrült jó" - foglalta össze az America's People című magazinnak adott interjújában.