horoszkóp

Britney Spears már nem szexi

2006.04.11. 12:15
Az énekesnő két éven át vezette az FHM magazin 100 legszexisebb hírességének listáját, idén viszont annyi szavazatot sem kapott, hogy egyáltalán rajta legyen.

A popénekesnőnek tavaly született meg első gyereke férjétől, Kevin Federline-tól. Előző évben első helyen végzett az FHM magazin által összeállított, a világ legszexisebb celebritását rangsoroló listán, és még a terhessége alatt napvilágot látott, kevésbé jó formáját mutató fotók ellenére is az élen tudott maradni. Idén azonban nemhogy nem az első, de már fel se került rá.

Hihetetlenül lecsúszott

Az újság szerkesztője, Ross Brown szerint "pár éve az olvasóink egyszerűen betelni se tudtak Britney-vel, és vita nélkül egyetértettek abban, hogy ő a világ legszexisebb csaja. Egyszerűen hihetetlen, hogy most meg már a 100-as listába se jutott be. Valószínűleg a róla azóta megjelent, több mint előnytelen fotók sorozata, és a médiából való hirtelen eltűnése miatt gondolják úgy az olvasók, hogy az énekesnő elveszítette szexuális vonzerejét".

Nem a terhességgel van a baj

Az, hogy valaki kismama, vagy épp gyereket vár, még nem jelenti, hogy ne lehetne vonzó, sőt egyenesen szexi: Kate Beckinsale és a terhes Katie Holmes például benne van az ötvenes mezőnyben. Spears viszont valóban több mint kiábrándítóan néz ki az elmúlt két évben, és erről nem is a terhessége, vagy a szülés után rajta maradt kilók tehetnek, mint inkább egyre gyakrabban ápolatlan külseje. A közvélemény formálásában valószínűleg az a szobor sem hatott pozitívan, ami szülés közben ábrázolja Spearst: az abortuszellenes propagandaként készült alkotás sokak szerint kifejezetten pornográf, szerintünk csak borzalmasan idétlen és giccses, de semmiképp sem szexi.

Az énekesnő jelenleg a 120. helyen áll, ahhoz pedig, hogy legalább bekerüljön a százas listába, 20 ezer szavazatot kellene még gyűjtenie.