Britney Spears majdnem elejtette kisfiát

2006.05.23. 15:56
Az énekesnő épp shoppingolni tartott karján ülő kisfiával, amikor megbotlott és majdnem elejtette Sean Prestont. Míg a popsztár arra figyelt, ki ne öntse a másik kezében tartott pohár vizet, jó reakcióidejű testőre elkapta a gyereket.

Britney Spears igen peches az anyai feladatokkal: eleve nehezen boldogul velük, ráadásul a folyton nyakán lógó lesifotósok miatt semmilyen hibája nem maradhat titokban. Most épp arról jelent meg képsorozat, hogyan úszott meg Sean Preston egy hátraszaltóval induló fejest New York egyik járdaszegélyére. Nem az anyján múlott.

Egy csepp se löttyent ki

Spears épp shoppingolni indult, ehhez sokat látott Sean Preston nevű kisfiát tartotta az egyik karján, míg másik kezében egy pohár vizet egyensúlyozott. A szemtanúk szerint az énekesnő saját farmernadrágjának szárába akadt bele magastalpú papucsával, elvesztette az egyensúlyát, és nem sokon múlott, hogy a karján ülő gyerek fejjel ne csapódjon a járdaszegélynek. A kisfiúnak ismét szerencséje volt, bár ez nem anyja érdeme: az énekesnőt követő testőr gyors reakciója mentette meg az életét, aki még időben elkapta, mikor észlelte, hogy Spears inkább a kezében tartott ital kiegyensúlyozásával van elfoglalva.

A feldúlt énekesnő ezek után még leordította a pillanatot megörökítő fotósokat: "Na, ezért szeretnék egy puskát!", majd bement egy boltba, ahol 45 perces vásárolgatással próbált megnyugodni. Ez nem teljesen sikerülhetett, mert később könnyek közt kért rendőri kíséretet hazáig.

Kiképzést is kaphatna

Spears szinte zsinórban hibázik, ha Sean Preston biztonságáról van szó: múlt héten az egész világ értesülhetett róla, hogy az énekesnő egy gyerekülést sem képes rendeltetésszerűen használni, februárban azért vizsgálódott a gyámügy, mert kisfiát az ölében tartva vezetett. A gyereket egyszer már sikerült fejreejteni, igaz, akkor állítólag nem Spearsék voltak a hibásak, hanem a dada, akinek vigyáznia kellett volna rá. A sorozatos melléfogások miatt egy gyereknevelési szaktanácsadó, Debra Holtzman felajánlotta segítségét a celebmamának: elküldte neki saját könyvét, és azt is felajánlotta, hogy személyesen tart továbbképzést abból, hogyan lehet biztonságos körülményeket teremteni a kisgyerek köré. A szakértő bevallottan szeretne Britneyből mintaanyát faragni, eközben ugyanis jó sokszor el lehet mondani, mi is az ő könyvének címe.