Britney Spears dadusa fejreejtette a gyereket

2006.04.13. 10:22
Britney Spearsnél ismét családvédők jártak. Korábban azután, hogy ölébe vette a fiát vezetés közben, most pedig a bébiszitter kezéből csúszott ki a kis Sean Preston.

Király szülők

Szerencsétlen Sean Preston Federline nem elég, hogy két idióta gyerekeként látta meg napvilágot, szüleik mindent elkövetnek, hogy az a kevés agysejtje is elpusztuljon, amivel született. Britney Spears nemrég ölébe vette gyermekét vezetés közben, ami nem csak veszélyes volt, de egy fotós jelenlétének köszönhetően hatalmas publicitást is kapott. Spears akkor nem kívánta kommentálni az eseményeket, később azonban elismerte, helytelenül cselekedett és fogalma sincs, hogy mi ütött belé aznap.

Nem vicc

#alt#
Király szülők

Véletlenül derült fény Spearsék újabb szülői bakijára. Április első napján ugyanis az énekesnő és férje a malibui korházba rohantak kisfiúkkal, aki szerintük nem reagált hangjukra, és feltűnően sokat aludt a napokban. És ezt egyáltalán nem áprilisi viccnek szánták. A doktorok kérdezősködéseire derült ki, hogy a kisfiút napokkal korábban véletlenül fejre ejtette a dadus, miközben kiemelte őt a gyerekszékből. Britney Spears és Kevin Federline azt vallotta az orvosoknak, a bébiszitter beismerte, hogy elejtette a gyereket, ők pedig úgy vélték, minden rendben van fiúkkal. Majd pár nap múlva vették csak észre, hogy eltérően viselkedik a megszokottól."Sean Preston agyában vérrög alakult, ki de jól van. Nincs veszélyben" - nyilatkozták az énekesnőhöz közeli források a People Magazine-nak.

Megint kivonultak a családügyisek

Barátaik szerint csak rutinellenőrzésről van csak szó, de Spears ezzel már másodszor kerül kínos szituációba. A kaliforniai hatóságok ugyanis nem csak azt szabályozzák, hogy egy gyerek hat éves koráig gyerekülésben utazzon, de a fejre ejtést sem veszik túl jó néven.

Az énekesnő jogtanácsosa, Martin Singer csütörtökön kiadott közleményében leszögezi: "A családvédelmisek szerint nincs semmilyen probléma, és nincs szükség nyomozás lefolytatására. A sérülésért a szülők nem felelősek, és a vizsgálat mindent rendben talált a család otthonában."