horoszkóp

A villámesküvő oka: Britney máris terhes?

MTI
2004.09.26. 16:02
Britney Spears gyermeket vár - a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap szerint az énekesnő ezt maga terjeszti családi és szűk baráti körben.
A News of the World, amely a múlt héten elsőként kürtölte világgá a viharos magánéletű amerikai popsztár esküvőjének tényét is, "Britney Spearshez közeli forrásokat" idézve azt írta: a váratlanul gyors esküvő oka Britney néhány hete kiderült terhessége. Az esküvőt eredetileg november 20-án tartották volna, és a lap szerint az énekesnő - bár még csak a nyolcadik hétben jár - "nem akart nagy hassal az oltár elé vonulni."

Előélet

Ha a hír helytálló, a férjnek, Kevin Federline-nak - Spears egyik háttértáncosának - ez lesz a harmadik gyermeke. A férj előző menyasszonya még várandós volt második gyermekükkel, amikor Federline faképnél hagyta őt az énekesnő kedvéért.

Britney Spearsnek ez lesz az első gyermeke, férjből azonban már ő is a másodiknál tart: szilveszterkor, egy nagy mulatság méltónak talált lezárásaként hozzáment egy gyerekkori ismerőséhez, de annak a frigynek - a brit bulvársajtó szerint a kevéssé boldog anyós hathatós fellépésére - alig 55 óra után vége szakadt.

Bizonyíték a javából

A News of the World forrásai szerint az is Spears terhességének egyik egyértelmű jele, hogy az énekesnő ártalmatlan növényi színezékkel már a Federline-nal kötött esküvő előtt visszaállította eredeti, barna hajszínét, tudván, hogy a szőkítő szerek árthatnak a fejlődő magzatnak, az esküvői fotókon pedig nem akart lenőtt szőke hajfestékkel feltűnni.