horoszkóp

Mostohaanya lesz Britney Spears

2004.07.01. 16:58
Bár az énekesnő tagadja, hogy terhes volna, miután feleségül megy új szerelméhez, Kevin Federline-hoz, mégis azonnal anya lesz: férjéhez addigra már két mostohagyerek is jár. Kevin Federline, a vőlegény ugyanis már édesapa: Britney miatt elhagyott menyasszonyától, Shar Jackson színésznőtől már van egy kétéves lánya, és nemsokára megszületik második gyerekük.
Federline elhagyott menyasszonya, Shar Jackson az elmúlt hetek érthetően keserű hangú sajtónyilatkozatai után az Access Hollywood című tévéshowban most azt mondta: szeretne találkozni az énekesnővel, hogy tisztázzák végre a helyzetet. "Ha majd beszéltünk és minden oké, akár egy nagy, boldog család is lehetnénk" - vélte az elhagyott menyasszony az interjúban, ahol arról is beszélt, hogy nincsenek ellenséges érzései vetélytársnőjével szemben, és hogy hároméves kapcsolatuk véget érése Federline-nal valójában kislányukat, Coreyt viselte meg igazán. "Soha nem a másik nőt kell hibáztatni. Valójában az fáj leginkább, amikor Corey az apját keresi, és ő nincs mellette."

Kutyával gyakorol az anyaszerepre

Spears a People magazinban nemsokára megjelenő interjúban úgy fogalmazott: tervezi, hogy találkozik majd vőlegénye kislányával. Sajtószóvivője szerint az énekesnő "üdvözölte Jackson kezdeményezését, és várakozással tekint mostohaanyai feladatai elé". Azokat a pletykákat, melyek szerint már ő is terhes volna, Spears határozottan tagadta, bár elismerte, hogy ő maga is több gyereket szeretne majd. "Négyet vagy ötöt is akár!" - mondta el az énekesnő, majd hozzátette: "De addig is egy kutyával kezdjük. Most kaptam egy máltai selyempincsit, Lacy-nek hívják."

Férjül kérte Federline-t

A 22 éves Spears és 28 éves vőlegénye múlt héten jelentette be hivatalosan eljegyzését, de egyelőre nem árulták el az esküvő pontos dátumát. A People magazin interjújából az is kiderül, hogy eredetileg az énekesnő szegezte neki a kérdést Federline-nak a repülőúton, amikor az európai turnéról tértek vissza az Egyesült Államokba. "Akkor nemet válaszoltam" - meséli Federline. "Meglepődtem, és úgy éreztem, hogy ezt a kérdést a férfinak kell feltennie a nőnek. Így pár perccel később én kértem meg őt."

Szerelmes a békakirályfiba

Britney azt állítja, ezúttal fülig szerelmes. "Feleségül menni Kevinhez? Ez korábban eszembe se jutott." - mondta az interjúban. "De aztán arra gondoltam, hogy végül is a saját boldogságomról van szó, és nem érdekel, mit szólnak hozzá az emberek. Hozzámegyek ahhoz, akit szeretek."

Az énekesnő és újdonsült vőlegénye januárban kezdtek randevúzni, miután Spears szilveszterkor buliból férjhez ment gyerekkori barátjához, Jason Alexanderhez. A házasságot 55 órával később érvénytelenítették. "Az egy butaság volt, egyáltalán nem voltam szerelmes. Ez most teljesen más!" - mondja az énekesnő. "Jópár békát megcsókoltam, mire megtaláltam az én hercegemet! Most úgy érzem, megtaláltam végre a boldogságot!"