Britney Spears titokban férjhez ment

2004.09.20. 12:09
Szombaton este Britney Spears egy kaliforniai magánlakáson még édesanyját is kicselezve, előzetes bejelentés nélkül hozzáment vőlegényéhez, Kevin Federline-hez.
A meglepetésszerű esküvő nem volt nagyszabású, mert az énekesnő direkt nem akarta nagy dobra verni az eseményt - jelentette be Spears kiadója vasárnap. David Frostman a Jive Recordstól megerősítette a hírt az AFP hírügynökségnek: "Nekem elhihetik, hogy ezek ketten tényleg összeházasodtak" - mondta.

Meglepetés!

Tekintse meg képeinket!
Britney anyját érte a legnagyobb meglepetés, az esküvőt ugyanis ő és másik lánya szervezte, ám ők végig azt hitték, hogy csak egy egyszerű eljegyzési vacsoráról lesz szó, nem pedig esküvőről.

A hirtelen történt egybekelés azért is volt meglepő, mert augusztus elején elterjedt a hír, hogy Kevin és Britney egy csúnya veszekedés után szakított. Ráadásul az eredetileg október 16-ra tervezett esküvőre már kiküldték mindenkinek a meghívókat. Miután az esemény a hétvégén lezajlott, októberben esküvői mulatságot tartanak majd az összes meghívott részvételével.

Szűk kör

Az Entertainment Tonight információi szerint a kaliforniai Studio Cityben, egy szabó otthonában, körülbelül 20-30 ember részvételével zajlott a ceremónia, amivel Spears édesanyját és a sajtót akarta kicselezni.

Spears egy egyszerű fehér Monique L'Huillier ruhát viselt fátyollal és fejdísszel. Csokrában fehér és rózsaszín rózsák virítottak. Federline fekete szmokingot viselt, az öt koszorúslány és a vőfély pedig burgundivörös ruhában díszelgett, rózsával a kezében.

A starmagazine.com értesülése szerint az ötperces ceremónia utáni lakodalmon Waldorf-salátát, rákot és sült húst szolgáltak fel. A pár esküvői dala a Journey együttes "City By The Bay" című száma volt. Spears férjének egy gyémántköves platinagyűrűt adott, Kevin pedig csak egy sima platinagyűrűt húzott menyasszonya ujjára.

Szeretnek esküdni

Az újdonsült pár júniusban jelentette be eljegyzését. Britneynek ez volt a második esküvője kilenc hónapon belül. Január másodikán Las Vegasban hirtelen érzelmi felindulásból hozzáment középiskolai szerelméhez, Jason Alexanderhez. Ezt a házasságot azonban ötvenöt óra után felbontották. Federline-nek előző barátnőjétől, Shar Jackson színésznőtől két gyermeke van, egy kétéves és egy csecsemő.