horoszkóp

Félrevezetés volt Britney Spears esküvője?

MTI
2004.09.23. 13:44
Az énekesnő és vőlegénye hétvégi villámesküvője csak arra szolgált, hogy a később esedékes valódi házasságkötés valódi időpontjáról elterelje a figyelmet - állítja egy amerikai újság, ami írásos bizonyítékokra is hivatkozik.
Sajtójelentések szerint színjáték volt csupán Britney Spears neves amerikai popénekesnő esküvője egykori háttértáncosával, Kevin Federline-nal, hogy így leplezzék a házasságkötés tényleges dátumát. Az Us című amerikai magazin állítja, hogy az énekesnő és párja a múlt hétvégén csak eljátszották a házasságkötést, és erről a szerkesztőség írásos bizonyítékokkal is bír.

Nincs anyakönyvi kivonat

Miközben a Britney Spears esküvőjére kizárólagos jogokkal rendelkező People című magazin állítja, hogy a popsztár a hétvégén valóban hozzáment Federline-hoz, az Us tudni véli, hogy a tulajdonképpeni esküvőre csak október 16-án kerül sor, és az ifjú pár a múlt hétvégi szűk körű esküvői ünnepséget követően nem váltotta ki az illetékes hatóságnál a házasságkötésről szóló anyakönyvi kivonatot.

Nincs házassági szerződés

A Us magazin úgy tudja, hogy a multimilliomos Spears és a lényegesen rosszabb anyagi helyzetben lévő Federline még tárgyal a házassági szerződésről, amely válás esetén rendezi az anyagiakat. A kaliforniai jog szerint ugyanis ilyen szerződés hiányában a házasfelek között váláskor fele-fele arányban oszlik meg a vagyon. A magazin állítja, hogy birtokában van a házassági szerződés tervezete, amely szerint válás esetén Federline csupán évi 300 000 dollárra (60 millió forintra) tarthat igényt, mégpedig fele annyi évig, ahány évig házasságuk fennállott. A tervezet szerint Spears a válás után nem lesz köteles Federline egy korábbi kapcsolatából született két kis gyermekének eltartásáról gondoskodni.

Már nem szűz

Spears vagyonát 32-100 millió dollár (6-20 milliárd forint) közötti összegre becsülik. Az év elején Spears a lapok első oldalára került azzal, hogy váratlanul házasságot kötött egy gyermekkori barátjával. A "heccből kötött házasságot" 55 óra elteltével érvénytelenítették. A popénekesnő hosszú időn át azt állította magáról, hogy még szűz, s hogy ezt házasságkötéséig fenn is akarja tartani. Csak 2003 júliusban ismerte be, hogy röviddel 18. születésnapja után lefeküdt korábbi barátjával, Justin Timberlake-kel. Az érintetlen szűz imázsát menedzserei alkották meg róla, hogy megnyugtassák vele fiatalkorú rajongóit.