horoszkóp

Kevin Federline is megkopasztotta magát

2007.03.07. 15:42
Britney Spears példáját követve férje is leborotváltatta a haját, ezzel is bizonyítva mindenkinek: ő szereti Britney-t. Az énekesnő közben még mindig az antikrisztusnak tartja magát.

Kevin Federline szolidaritásáról tett tanúbizonyságot, amikor Britneyhez hasonlóan kopaszra nyíratta a fejét - írja a playfools.com. Az önjelölt rapper barátai a Sunnak úgy nyilatkoztak, Federline azért tolta le az összes haját, hogy ezzel is együttérzéséről biztosítsa gyermekei anyját, aki a jelek szerint valóban megőrült. A forrás mindezek mellett azt is tudni véli, hogy a nemrég még egymást gyilkolászó házasok mégis szeretik egymást.


"Britney rájött, hogy elvesztette az önkontrollját, teljesen kifordult önmagából, és hogy egyedül a férjére számíthat. Így most egész éjszaka telefonálnak, és arról beszélnek, mennyire szeretik egymást. Britney máris újabb gyereket akar, mert szerinte az megmenthetné a házasságukat." - mondta a jólértesült barát.

Mindezek ellenére Spears nincs túl jól a rehabon. A US Weekly tudósítása szerint bár a család beköltöztette az énekesnő unokatestvérét Allie-t a klinikára, ám őt sem tartják elegendőnek ahhoz, hogy megfelelőképp vigyázzon rá. A rokonok szerint hiába került Britney az öngyilkossági kísérlete után szigorúbb felügyelet alá, még így is csak reménykedni lehet abban, hogy kihúzza odabent egy hónapig.

A sztár őrülete eddig akkor hágott tetőfokára, amikor nem sokkal az öngyilkossági kísérlet előtt az ördög számjegyét festette homlokára, és megveszekedve ordítozott a folyosón, hogy ő az antikrisztus. A helyzet egyelőre stagnál, de most, hogy Federline is kopasz, lassan újra egy család lehet Spearséké.