Smink nélkül Britney Spears is ronda

2004.06.04. 09:21
Közhelynek számít, hogy a sztárok sem szebbek, mint mi, csak úgymond meg vannak csinálva. A nemrég az FHM magazin által a legszebbnek ítélt Britney Spearsről készült felvételek is a közhelyek magas igazságtartalmát bizonyítják. Az internetre került, retusálatlan fotókon látszik: az ifjú sztár pattanásos, cigizik, túl sok chipset eszik, és korántsem karcsú.
Nézze meg a többi képet!
A huszonéves tinisztárnak sem lehet könnyű, hogy állandóan fenntartsa a róla több milliós költségvetésből kialakított szuperszexi imidzset, és ahogy a képekből látni, ő is hibázik néha. Nyilván senki nem feltételezte, hogy mindig ugyanolyan jól néz ki, hiszen ő is csak ember.

Éjjel-nappalit látogat

Egy paparazzo bevásárlás közben kapta lencsevégre az influenzásnak tűnő Britney Spearst. Az internetre feltett fotók alapján nem csak azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a sztároknak is lehetnek rossz napjaik, de az is felmerül, hogy bármelyik hosszú hajú, teltidomú lányból istennőt lehet faragni - táncórákkal, smikessel, fodrásszal, stylisttal - és ezt be is kajálják világszerte.

Bőrproblémák

Britney illúzióromboló pattanásait a túlméretezett kamionos sapka sem tudta elfedni a fotós elől. Most már azt is tudjuk, hogy bizonyára a chipsben lévő természetellenes anyagokra reagált a sztár szervezete a halántéka melletti kitüremkedésekkel. Valószínűsíthető, hogy a sztár vakarássza is a furunkulusokat, mert úgy néz ki, elfertőződtek.

Bikini Spears

A strandos képek megnyugtatóan hathatnak a fogyókúrázó, állandóan elégedetlen lányok számára - még Britney is combos, pocakos, rossz a tartása, és redőződik rajta a háj. A hason fekvő képen az is látszik, hogy a hiedelmekkel ellentétben Britneynek nincs is jó feneke. Túl nagy, de akkora, hogy még fürdőbugyiból is csak olyat talált, amiből a fele kilóg.