horoszkóp

Britney gyerekének Versace tervez ruhát

2005.09.09. 14:26
Britney Spears azt szeretné, ha az ő gyereke lenne a legtrendibb Los Angelesben. Meg lesz rá a lehetősége, hiszen összes ruháját Donatella Versace tervezi.

Donatella Versace nagy Britney-rajongó lehet, hiszen felajánlotta az énekesnőnek, hogy ingyen megtervezi születendő gyermeke Versace-kollekcióját, ami az újszülött számára nyilván nélkülözhetetlen.

Versace, a nagylelkű

Donatella Versace

Britney Spears legalábbis így gondolja, hiszen elhatározta, hogy az ő gyermeke lesz a legjobban öltözött bébi Hollywoodban, és ennek megvalósításához Madonnától kért segítséget. Madonna ajánlotta neki Versacét, akit már saját lányán, Lourdesen tesztelt. Úgy tűnik a szalmaszőke és szoláriumbarna Versace remek reklámfelületnek találja Britney gyermekét, hiszen ingyen is elvállalta egy teljes kollekció összeállítását, amitől Britney majdnem elájult.

"Britney álmodni sem mert egy ilyen nagylelkű ajánlatról. Találkozott már egy párszor Donatellával, de semmi több, nem is remélte, hogy a divattervező elvállalja a kollekciót" - nyilatkozta az eseményről az énekesnő egyik ismerőse.

Fiú vagy lány?

Spears mély elismeréssel nyilatkozik Madonna ízléséről, és teljesen el van ájulva attól, ahogy az énekesnő a lányát öltözteti. Mint mindenben, ebben is szeretne Madonna nyomdokaiba lépni. Születendő gyermekét öltöztethető babának tekinti, és úgy nyilatkozott, az ő gyereke lesz legtrendibb, - persze Lourdes után. Szegény Britney nyilván mindent megtenne, hogy lánya legyen, hiszen azt jobban lehet öltöztetni, de azt nyilatkozta az Elle magazinnak: úgy érzi, hogy fia lesz.

Egyelőre azonban nem tudja biztosan a gyerek nemét, ezért olyan nevet választott, ami fiúnak és lánynak egyaránt megfelel. Ilyen volt hirtelen felindulásból a Charlie, végül azonban az énekesnő meggondolta magát, és úgy döntött, a gyerek London lesz, hiszen ebben a városban ismerte meg férjét, Kevin Federline-t. Mi most már csak azért drukkolunk, hogy London valóban lány legyen, mert akkor hozzámehet Beckhamék fiához, a New York egyik részéről elnevezett Brooklynhoz.