Bruce Willis eljegyezte barátnőjét

2004.04.08. 14:42
Bruce Willis állítólag elveszi fiatal barátnőjét Brooke Burnst, annak ellenére, hogy Ashton Kutcher nem veszi el Demi Moore-t, vagy nem biztos, hogy elveszi. Mint ahogy az sem biztos, hogy Bruce elveszi Brooke-ot és nem inkább Demit veszi el újra. Szóval a dolog bonyolult.
Bruce Willis megkérte kedvese, a Baywatchból ismert Brooke Burns kezét, aki igent mondott a romantikusra sikeredett, párizsi, limuzinos lánykérésre. A 49 éves Willis már múlt héten megvette azt a méregdrága gyémántgyűrűt, amit a párizsi autós városnézés során húzott választottja ujjára. A színészt le is fényképezték, amint büszkén mutogatja az eljegyzési ékszert.

Egy ismerős így számol be az eseményről: "Amikor a Champs-Elysées-re értek, Bruce megkérte a sofőrt és a testőrét, hogy szálljon ki a kocsiból, hogy kettesben maradhassanak. Amikor kiszálltak, lehetett látni, hogy Brooke nagyon boldog, könnyek csillogtak a szemében." Azt azonban nem értjük, hogyan látott be az illető a kocsiba.

Lehet hogy bosszú?

Bruce Willis és Brooke Burns
Willis közelgő esküvőjének híre egyébként éppen akkor jelent meg, amikor napvilágot látott az a pletyka, miszerint Demi Moore és újdonsült, nála jóval fiatalabb kedvese Ashton Kutcher egymillió dolláros esküvőt tervez májusra. Ezzel kapcsolatban Bruce állítólag örömét fejezte ki, mondván, hogy Ashton jó fiú, és nem utolsó sorban jóképű is, így megérti volt menyasszonyát, hogy őt választotta. Ashton azonban igen hamar cáfolta az esküvői híreszteléseket.

Kit szeret Bruce?

Bruce viszont egyelőre még nem vonta vissza esküvői ajánlatát, annak ellenére sem, hogy a Teen Hollywoodnak nemrég azt nyilatkozta: még mindig Demit szereti. Egyúttal gyorsan cáfolta, miszerint elvállalná a tanú szerepét Demi tervezett esküvőjén. Sőt úgy nyilatkozott, hogy "kicsit furcsának" találja az esküvő gondolatát, bár Ashtonnal semmi baja, "jó srác, és mivel Demi még mindig nagyon jó barátom, csak a legjobbakat kívánom neki" - mondta diplomatikusan.

Az ügy tehát zavarosabb, mint első látásra tűnik, igazából már nehéz kiigazodni az egykori álompár érzelmein. Sokan drukkolnak nekik, hátha újra összejönnek, és tovább szaporítják a szép családot. Ráadásul a Demi "játékfiújának" becézett Ashton és Bruce Brooke-ja sem maradna pár nélkül, hiszen korban pont egymáshoz illenek.