Bruce Willis új csaja egy horvát modell

2004.10.07. 12:48
Demi Moore exférje júniusban szakított legutóbbi barátnőjével, az ex-Baywatch színésznővel, és ezután sokáig nem hallottunk róla. Most is csak azért, mert ismét becsajozott: a szerencsés nyertes egy horvát modell.
Bruce Willis legújabb szerelme egy horvát modell, Miranda Vadek. A Die Hard filmek hősét New Yorkban, a Pink Elephant nevű bárban a Taxi című film bemutatója utáni afterpartyn látták új barátnőjével az oldalán, írja a The New York Daily News.

Előzőleg barna Baywatch-cica

Willis júniusban szakított barátnőjével, Brooke Burns-szel. Kapcsolatuk tíz hónapig tartott, szakításuk okaként azt jelölték meg, hogy mindketten másként vélekednek a hosszú távú kapcsolatokról. Brooke, az egykori Baywatch-színésznő két hónappal szakításuk előtt Hawaii-n filmezett, míg Willis exneje, Demi Moore és két három közös lányuk, Rumer, Scout és Tallulah társaságában töltötte az időt.

Eljegyzési pletykák

Az év elején a 49 éves színészről az a pletyka kezdett terjedni, hogy megkérte 26 éves barátnője kezét. Az egykori feleség, Demi Moore nem sokkal ezt megelőzően jelentette be eljegyzését új szerelmével, Ashton Kutcherrel, és a sajtó Willis hirtelen házasodási kedvét is ennek tudta be. Az informátorok szerint a színész áprilisban, párizsi vakációjuk alatt kérte meg Brooke kezét, és ezt egyikük sem cáfolta vagy erősítette meg, az esküvő helyett azonban nyáron a szakítás következett.