Bruce Willis új csaja a lánya lehetne

2004.12.22. 11:54
Bruce Willis új barátnője, Nadia Bjorlin 25 évvel fiatalabb nála, és az Életünk napjai című amerikai szappanoperában szerepel. A sorozat szerencsét hozhat Willisnek, hiszen annak idején Demi Moore is ott kezdte, aztán Willis feleségeként végezte.

Bruce Willis, amióta csak szakított feleségével, Demi Moore-ral, céltalanul bolyong a világban. Ex-neje azonnal beszerezte magának a 20 évvel fiatalabb Ashton Kutchert, Willist azonban szinte havonta más nővel látják. Néha belelkesedik, és eljegyzi aktuális barátnőjét, máskor pár hét alatt véget vet a kapcsolatnak. Legújabban egy szappanopera-szereplő körül sündörög.

Joey nyomában

#alt# A 49 éves Willis állítólag teljesen beleszeretett a 24 éves Nadia Bjorlinbe, akinek minden vágya, hogy énekesnő legyen, jelenleg azonban az amerikai Életünk napjai című szappanoperában szerepel. Az ominózus szappanopera egyébként a Jóbarátokban is feltűnt, a sorozat szerint Joey egy agysebészt alakított az Életünk napjaiban, amíg ki nem írták a sorozatból és meg nem ölték karakterét, aki belezuhant egy liftaknába. Willis és Bjorlin a hónap eleje óta randiznak, akkor találkoztak először egy Los Angeles-i étteremben, és az Ocean's Twelve díszbemutatóján már együtt jelentek meg.

Jó jelek

Az apai részről svéd, anyai részről perzsa színésznő már belekóstolt a popvilágba, szerepelt ugyanis Ricky Martin Shake Your Bon-Bon című videójában. Az Életünk napjai sorozat zenei anyagát bemutató CD-n pedig énektehetségét is megcsillogtatta és elénekelt egy szerelmes dalt. Weboldala szerint Bjorlin most készíti első szólóalbumát, amely várhatón 2005 első felében fog megjeleni. Willis számára a szappanopera jó ómen lehet, hiszen amikor első feleségét, Demi Mooret megismerte, még ő is egy amerikai kórházsorozatban játszott.