horoszkóp

Bruce Willis még mindig Demi Moore-t szereti

2005.02.15. 15:27
Bruce Willis szereti feleségét, szereti felesége vőlegényét, és szereti a gyerekeit is. Szeretne új barátnőt és még több gyereket. A színész egy tévéshow-ban beszélt mindezekről, de barátai szerint Willis egyre furcsábban viselkedik, amióta egy forgatáson homlokon találták egy vaktölténnyel.

Bruce Willis bevallotta, még mindig szereti volt feleségét, Demi Moore-t. A Die Hard akcióhősének nyilatkozata azért meglepő, mert a pár tizenegy évig élt együtt, de 1998 sok szakítás után végleg különvált, és azóta Bruce Willis komoly szeretői gárdát jegyez.

Ők hárman

"Persze Aston Kutcher is jó fej, remek kis fickó" - tette hozzá Bruce Willis, aki azt állítja, kedveli a Demi Moore-nál 15 évvel fiatalabb srácot. A színész szerint ők hárman egy különleges csapat.

"Ez nagyszerű dolog, mindhármam kedvesek vagyunk egymással, és jól érezzük magunkat "- fogalmazott az ötven éves színész Michael Parkinson show műsorában. "Szeretem Demit, még mindig nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Nem kívánok neki egyebet, csak a legjobbakat. Rengeteg boldogságot" - mondta Bruce Willis, aki arról is beszélt, új barátnőt keres magának.

Gyereket is szeretne

"Talán még gyereket is szeretnék. Romantikus vagyok" - folytatta érzelgősen a színész, aki nemrég volt feleségéhez hasonlóan néla jóval fiatalabb partnert keresett. A mindössze 24 éves Nadja Bjorlin színésznővel azonban hosszabb távon nem találta az összhangot. Idealista mondatai ellenére pedig nagyon kis esélyt lát arra, hogy két ember képes legyen együtt leélni az életét.

Ismerősei szerint Bruce Willis furcsán viselkedik mostanában. A nyilatkozataiban sem vallanak rá. Visszafogottabb, ugyanakkor kiszámíthatatlanabb lett. Gyerekei eleinte még örültek, bohém apjuk komolyabb lett, de barátai - köztük volt felesége - aggódtak érte.

Majdnem fejbe lőtték

Willis végül barátainak és a Sun című napilapnak elárulta, a Nap könnyei című film forgatásán véletlenül homlokon találták őt egy vaktölténnyel, amely az arca előtt robbant darabokra. Azóta gyakran fáj a feje, és éjjelente lidércálmok gyötrik. A legapróbb nesztől is összerezzen, és hirtelen mozdulatokra megriad.

Demi Moore még azelőtt javasolta volt férjének, hogy sürgősen keressen fel egy orvost, hogy hallotta volna, mit mond Bruce Willis róla és Aston Kutcherről a tévéműsorban.