Az énekesnőről korábban hamis aktsorozat terjedt az interneten, de ezúttal valóban félmeztelenül pózolt egy amerikai magazin fotósának. Spears februárban fogyókúrázni kezdett, a nászútján készült bikinis fotók ugyanis ráébresztették arra, hogy túlsúlyos.

Alig fél éves házasságának nehéz pillanatairól és az anyaságról mesélt az Allure amerikai magazinnak adott interjúban Britney Spears, aki le is vetkőzött a divatlapnak - olvasható többek között az IrelandOn-Line weboldalon.

Csak nyaklánc

Az utóbbi hónapokban az énekesnő gyakran hangoztatta, hogy visszavonul, többek között rajongóinak írt nyílt levelében fejtette ki hosszasan, hogy már nem akar a reflektorfényben lenni és örülne annak, ha a jövőben már nem szerepelne a magazinok címlapjain. A jelek szerint azonban Britney Spears meggondolta magát, meglehetősen rövid ideig tartó visszavonulása után ugyanis szexis visszatérésre készül. Csak a véletlennek tudjuk be, hogy az Allure-nek azután vetkőzött le, miután egy másik magazinban olyan illegális képek jelentek meg róla, amiken úgy fest, mint egy elhanyagolt, kövér és láncdohányos külvárosi háziasszony.

Klikk a képre!
A beszámolók szerint az énekesnő az amerikai magazin címlapján felül egy szál nyakláncban látható, amit férjétől, Kevin Federline-tól kapott. Az Allure-ben azonban természetesen nem csak képek jelentek meg róla, Spears interjút is adott a lapnak, amiben őszintén beszélt házasságáról.

"Az első három hét után kicsit belekóstoltunk a való világba, nem volt egyszerű. De szerencsére jól tudtuk kezelni a problémákat és most már minden szépen alakul" - vallotta be az énekesnő. Az interjúban arról is beszélt, hogy már nagyon szeretne gyereket és elhatározta, hogy fiatalon fog szülni. Spears azt tervezi, hogy gyerekei születése után Cher és Celine Dion példáját követi, és a turnézás helyett ő is állandó műsorral fog fellépni a Las Vegas-i Caesar's Palace színpadán.

Nem ő volt

Az interneten korábban feltűnt egy fekete-fehér fotósorozat, melyen állítólag Britney Spears pózolt meztelenül. Akkor az a pletyka is szárnyra kapott, hogy az énekesnő 40 millió dollárt (körülbelül 8 milliárd forintot) kapott a Playboy magazintól a képekért. Köztudott volt, hogy Hugh Hefner, a Playboy tulajdonosa szerette volna, ha Spears bekerülne az újságba, ezért sokat azt hitték, hogy az énekesnő titkos, a Playboy számára készült sorozatára bukkantak az interneten. Később azonban kiderült, hogy a képek még csak nem is retusált hamisítványok, valójában egy Emmie nevű modellről készültek, aki a fotókon valóban nagyon hasonlít Britney Spearsre. A képek hamisítvány voltát akkor a pornómontázsok ellen kereszteshadjáratot folytató Fake Detective is megerősítette.