A köldökig dekoltált Britney Spears háziasszonynak álcázza magát

bry
2009.03.14. 20:00
Britney Spears legújabb videóklipjében, mely az If U Seek Amy című dalához készült, ötvenes évekbeli családanyaként tündököl. Igaz, előtte azért bebizonyítja, tánctudása a régi és valójában még mindig a szemet kiütő dekoltázs a természetes viselete.

Az ismét kirobbanó formában lévő énekesnő folyamatban lévő turnéja mellett arra is szakított időt, hogy a Circus című albumáról az If U Seek Amy című dalhoz készítsen videóklipet, írja a Daily Mail. Britney Spears először egy mélyen dekoltált felsőben és a felesleges kilók eltűnését kiemelő szűk nadrágban tűnik fel a színen. Spears az előző esti buli után másnaposan tévelygő vendégek között próbálja megtalálni a dal címében is szereplő rejtélyes Amyt, miközben – ahogy annak lennie kell – táncosokkal körülvéve bizonyítja, ugyanúgy táncol és mosolyog, mint összeomlása előtt.

A klip történetében az igazi csavar az, hogy a halálra keresett lány egyszer csak elfelejtődik, helyette pedig Britney Spears álcát ölt. A köldökig dekoltált felsője helyett konzervatív rózsaszín blúzt ölt magára, amihez egy a térdét is eltakaró fehér szoknyát választ, majd ezek után saját készítésű pitével, idillikus családképpel lép a paparazzók színe elé és – csak úgy, mint a valóságban tette – próbálja elhitetni a emberekkel, az ő élete a megtestesült amerikai álom.

A dalt szolidnak mondható klipje ellenére az MTV zenecsatorna korlátozásokkal hajlandó leadni. A televíziós csatorna ugyanis csak a refrén kifütyölésével hajlandó játszani Spears legújabb dalát. Ráadásul a Szülők Televíziós Tanácsa szerint az amerikai rádióknak is csak este tíztől reggel hatig szabadna lejátszani a dalt, mindezt azért, mert a refrénben az If U Seek Amy helyett leginkább a „F.U.C.K. me” kifejezést lehet kihallani. „Szó sincs a szöveg félreértelmezésről, egyáltalán nincs szó Amy nevű lányról”, nyilatkozta Tim Winter, a Szülők Televíziós Tanácsának elnöke, aki szerint az lenne a legegyszerűbb, ha megváltoztatnák a szám címét a félreértések elkerülése miatt.