horoszkóp

Britney tükröt tart a hazug újságírók elé

2005.04.01. 22:33
Britney Spears egy levélben hazugnak és mindenre elszántnak nevezi a Star, a US Weekly, az In Touch és más bulvárlapok dolgozóit, akik megírták róla, hogy terhes, és csalja a férje. A popénekesnő azt javasolja nekik, nézzenek önmagukba.

Britney Spears saját honlapján tette közzé azt a levelet, amiben leleplezi, hogy azért vannak tele az említett bulvárújságok a róla szóló hamis hírekkel, mert valójában maga a cikkíró az, aki dagadt, csalja a férje, és valószínűleg a gyermekeikkel sincs minden rendben.

Aggódik értük

#alt#

Spears levelében felteszi a kérdést a Us Weekly, a Star és az In Touch és hasonló magazinok illetékeseinek, hogy vajon nem hazudósak- e az alkalmazottai, mert ő arra tippel, hogy igen. "Igazán aggódom az önök cégeinek alkalmazottai miatt" - írja Britney.

"Szeretném, ha ezt olvasva feltennék maguknak a következő kérdést: "Mi miatt hazudok önmagamnak?" Csak nem a húsz kiló túlsúly miatt?" - szemtelenkedik Spears. "Vagy talán azért, mert rosszak a gyerekei? Lehet, hogy azért, mert a férje vagy fiúja éppen valahol csalja önt?" - találgat. "Amíg nem néz szembe saját életének problémáival" - szólítja meg a bulvármunkásokat - "csak egy hazudós bulvárfirkász marad" - zárja mondandóját Britney Spears tisztelettel.

Majd hozzáteszi, hogy azért a People magazint nagyon bírja, ami azért lehet, mert ez az egyetlen lap, ami még a mai napig is pozitív hangnemű cikkeket közöl a kiöregedő félben lévő tinisztárról.

"Tükrözöm!"

A huszonhárom éves énekesnő az utóbbi hónapokban kicsit elhízott, és ezt egyes lapok elegendő bizopnyítéknak találták arra, hogy megírják, Britney terhes. A tényt Spears később cáfolta, ugyanúgy mint azokat a valós vagy álhíreszteléseket, hogy a Kevein Federline, Spears jóvágású férje sztriptízbárokban mulatozna idegen hölgyek jelenlétében.

Az ehhez hasonló vádak késztették a popsztárt arra, hogy egy levél formájában tükröt tartson a cikkek írói és megjelentetői elé, és azt mondja nekik: "az mind te vagy, és én mi vagyok?".