horoszkóp

Stohlt pszichológus beszéli le a kokszról

2006.09.13. 09:25
A műsorvezető azt mondta nem találtak kokaint a vérében, ettől függetlenül pszichológushoz kell járnia.

Stohl András kálváriája a vége felé közeledik, a drogfogyasztással vádolt színész természetesen nem vonul börtönbe, csak pszichológushoz kell majd járnia. Mint azt a Velvet is megírta, Stohl ellen még áprilisban indult eljárás, mivel egy drogfutár azt vallotta, hogy a színész egy budapesti night club táncosnőjétől kokaint vásárolt. Innentől kezdve egyre többen állították Stohlról, hogy drogos.

Nem börtön, nem elvonó, agyturkász

Aztán júniusra kiderült, hogy az amúgy korábban terjesztéssel is megvádolt Stohl csak használta a drogot, tehát nem kell börtönbe vonuljon, csak elvonóra. Mit ad Isten a Színes Bulvárlap mára mégis azt derítette ki, hogy a színművész-műsorvezető vérében még csak nem is találtak kábítószerre hasonlító dolgot, így tulajdonképpen a pszichológus is megteszi, nem kell elvonó. Igaz, ezt maga Stohl nyilatkozta a Budapest Rádióban.

Véletlenül beismerte?

A lap egy addiktológus véleményét is kikérte, aki persze elmondta, hogy kizárt, hogy valaki ellen eljárás induljon, akinek a vizelete negatív, hacsak korábban nem tett beismerő vallomást.

A műsorvezető továbbra is hallgat, így nem tudni, hogy akkor, ha teljesen ártatlan, minek jár pszichológushoz. Talán csak megcsapta a kokain szele.