horoszkóp

Stohl beletolatott az öregecske autóba

2008.04.21. 15:30
A színész most nem ittasan vezetett, hanem egyszerűen figyelmetlen volt - állítja egy olvasónk, aki szemtanúja volt egy koccanásnak. Stohl szerint sem személyi, sem tárgyi sérülés nem történt, így nincs miről beszélnie.

"A pénteki BKV-sztrájknak köszönhetően nem a munkahelyen szenvedtünk, hanem a Pólusban nyomtuk soppingot anyukámmal. Mikor a parkolóból igyekeztünk kifelé, kiengedtem magam előtt egy autót és láttam, a jótett öt méteren belül kifizetődött. Az előttem haladó piros, öregecske autóba abszolút simán beletolatott egy világoskék-fehér kocsi, hiába dudáltunk mindketten. A felmatricázott Fiatból a tigrisbukfenc koronázatlan királya, Stohl András pattant ki nagy sajnálkozva, és egyből barátságosan mosolyogva kezet is fogott a pórul járt sofőrrel. A mosoly azonban nem lendíthetett Bucin túl sokat, mivel térült-fordult és nagy rutinosan már egy betétlappal tért vissza. A jelenet végét nem vártuk meg, de azért megkönnyebbültem, hogy az autogrammos betétlap nem nálam landolt" - örült szerencséjének Honey.

Stohl András megkeresésekor nem tagadta a koccanás tényét, de hozzátette, sem tárgyi, sem személyi sérülés nem történt. Így biztosak lehetünk benne, hogy nem kerül a rendőrséghez az ügy, hiszen ahhoz 200.000 forint feletti kár és személyi sérülés „szükséges". A színész nem először jár szerencsétlenül személygépjárműjével, hiszen több ízben indult már eljárás ellene ittas vezetés vádjával. 2002. július 6-án szenvedett súlyos autóbalesetet szenvedett, mikor gépkocsijával lesodródott az országútról, felborult majd többször megpördült. Akkor súlyos, de nem életveszélyes borda- és tüdősérülésekkel szállították kórházba.

A vérminta alapján azt is megállapították a nyomozók, hogy a színész ittas volt a baleset idején. Stohl úgy emlékezett vissza a történtekre, hogy a balestet napján sört, és pálinkát fogyasztott majd elaludt. Ébredése után hazaindult, de útközben megállították, hogy vendégül lássák egy hévízgyörki lagzin, ahol ismét alkoholt fogyasztott - írta az Origo. A műsorvezető nevét azóta is szívesen említik a lapok, ha a zéró tolerancia kerül szóba.