horoszkóp

Győzike Dubaiban, Soma pszichológusokkal mulat

dns
2005.12.31. 11:22
Gáspár Győző négymillió-kétszázezer forintért Dubaiba utaztatta négy tagú családját, hogy kárpótolja őket az elmúlt év nehézségeiért. Szilveszeri körképünkben olvashat Michelle Wildról, aki bébiszittert keres, és Béres Alexandrát, aki szerint a pezsgő belefér a wellness-életmódba. Soma pedig az örök duplázódásról beszélt, amikor rákérdeztünk, miért épp pszichológusokkal búcsúztatja az óévet.

Élete legrosszabbnak titulált karácsonya után Gáspár Győző úgy döntött, Dubaiban kapcsolódik ki a lehangoló hétköznapjaiból. Saját bevallása szerint ugyanis ebben az évben egy napot pihent nyugodtan: amikor idegkimerültség miatt kórházba került az állandó stábja jelenlétében, természetesen.

Aranyparton Beckhammel

Gáspár Győző

Ennek következtében nem sajnálta azt a négymillió-kétszázezer forintot egy színvonalas szilveszteri nyaralásra a dubai aranyparton álló hétcsillagos Burj Al Arab szállodában, ahol David Beckham és családja is nyaral időről-időre. A pletykák szerint az idei évet is ott búcsúztatják. Gáspár Győző azzal magyarázta nagyvonalúságát, hogy valójában családját szeretné kárpótolni az úttal, mert felesége és lányai sokat szenvedtek a Győzike Show egy évvel ezelőtti indulása óta.

Amint véget ér a dubai wellness-út, rövid itthoni tartózkodás után január végén Gáspár Győző családjával Mexikóba készül, ezúttal a show fáradalmait kipihenni. A nagy konjuktúra-utazók listáját bővíteni nem áll módunkban, a szilveszter előtti napokban elérhető hírességek ugyanis azok, akik nem terveznek különösebben semmit az óév utolsó napjára. A 2005-ös évben hivatásos anyává avanzsált Michelle Wild például elmondta, a szilveszteri programja egyelőre a "jövő zenéje".

A bébiszitter és a wellness-pezsgő

"Még semmi nem biztos. Ha találok egy bébiszittert, aki ott marad a kislányommal, miután elalszik, lehet, hogy elmegyünk, és benézünk egy-két baráthoz" - válaszolta a Velvet újságírójának kérdésére a volt pornószínésznő. "Nem hiszem, hogy az idei egy nagyon hangos szilveszter lenne az életünkben" - tette hozzá. Hasonlóan csendes mulatságot jósolt magának Béres Alexandra is, aki azonban aktívabb előszilveszterről beszélt.

"Péntek este a barátainkkal megyünk valahová, 31-én még nem tudom, mi lesz, arra nem terveztünk. De most nagyon nagy kedvem van, táncolni akarok, pezsgőt inni, bulizni! Jó, persze a mértéket tudni kell, egy nő, szerintem ne legyen részeg, de azért a száraz pezsgő és a finom borok beleférnek a wellness-életmódba is" - adta át Béres Alexandra pénteken az év végére vonatkozó buli-és életmód tanácsát.

Soma pszichológusbulija és a showbiz

Soma

Sokkal inkább meglepő szilveszteri programról számolt be kérdésünkre Soma Mamagésa. A Megasztár zsűritagja elmondta, az este első felében egy baráti vacsorára készül, azután két buli között választ. Az egyiket művészkollégák, "alkotó emberek" tartják, a másikat pedig pszichológusok. "Ez nagyon érdekes, hiszen az életemben is megvan ez a kettős érdeklődés újabban, a pszichológia és a művészet irányába is" - mondta Soma hozzátéve, hogy életében az "örök duplázódás" jellemző, de ezt kifejteni nem volt ideje, mert megkeresésünkkor is épp vendégek voltak nála.

A showbizben tevékenykedők ugyanakkor nem számíthatnak szilveszteri kikapcsolódásra, a tehetségesebb, vagy legalábbis ismertebb és felkapott zenészek a fővárosi szórakozóhelyeken lépnek fel, ugyanakkor minden vidéki mulatóhely és művelődési ház is megtelik az év utolsó napján. A Megasztárok fellépéséért jó néhány szórakozóhelyek üzemeltetője lobbizott, a második széria döntős csapata főváros-szerte ingázik.

Inga a belváros és a munkásotthon között

Bálint Ádám, Bartók Eszter, Palcsó Tamás és Tóth Gabi a megszokott New Orleans klubban énekel az egybegyűlteknek, mialatt Molnár Ferenc Caramel a Nyugati téren hevíti a hangulatot, ugyanott, ahol Mester Tamás is fellép. Gál Csaba Boogie saját koncertre is kapott lehetőséget, bár a stílusához látszólag kevéssé passzoló B7-ben lép fel.

A napokban megjelent bulvártermékek információi szerint Gáspár Laci egy híres melegbár vendégszeretét élvezi majd, de a helyszínt nem nevezték meg. A hivatalos, interneten is közzétett programajánló szerint a tavalyi év férfihangjának titulált énekes a Hungexpón lép fel.

Az idei szilveszter egyik legaktívabb fellépőjének Csepregi Éva ígérkezik, aki régi slágereit három helyen hirdeti: az Arató Klub Stefániában, a Club Inside-ban - ahol egyébként a klasszkus Korda-Balázs páros is tiszteletét teszi az este folyamán - és a szocialista realizmus egyik fellegvárában, a Kispesti Munkásotthon művelődési házában. A nosztalgia-hírességek új aranykorában Zoltán Erika is kapott lehetőséget, aki az Arató Klubon kívül a gyáli közösségi házban szórakoztatja az erre nyitott közönséget.