horoszkóp

Eva Longoria és Pamela Anderson megküzd a bugyival

2008.03.26. 20:55
Bár a tanga állítólag már rég nem divatos, azért mégis sokkal praktikusabb tud lenni, mint a nagyfenekű bugyik. Például azért, mert nem tud begyűrődni a farpofák közé.

A fenékbe gyűrődött bugyi érzésénél csak egy nyílt tengerben kapott lábikragörcs tud kellemetlenebb lenni, így nem meglepő, hogy ilyen helyzetben mindenki azon igyekszik, hogy azonnal elhárítsa a kényelmetlenséget. Tanulságos összeállításunkban látható, amint Rod Stewart neje, Penny Lancaster többször is dokumentáltan megküzd a farpofák közé szorult anyaggal; Gisele Bündchen praktikusan kihasználja, hogy miniszoknyában a probléma alulról könnyebben megközelíthető; Britney Spearsről pedig egyenesen ritkaságszámba menő fotónak számít egy ilyen bugyihúzgálós, hisz ő jó ideje inkább ennek hiányával került címlapokra.

Nézze meg képeinket!

Mindez persze nem történt volna meg, ha tanga helyett nem jön vissza a divatba a feneket takaró nagyibugyi.

Már a Harvey Nichols 2005-ös felmérése kimutatta, hogy a tangafazonú bugyik kezdenek visszaszorulni: ekkoriban kezdtek visszajönni a hagyományos fazonú, fenékre szabott bugyik, és feljönni a franciabugyik, meg a férfiaalsóra hasonlító darabok. A Fashion Trak angol közvéleménykutató cég szerint a tanga azért még tartja magát a 25-34 éves korosztályban, talán mert rájuk már amúgy sem jellemző a csípőnadrágból bugyivillantás, és kényelmesebbnek tartják a diszkréten megbújó pántot, mint a fenék két oldalán elterülő, épp a legidétlenebb helyen bevágó, felgyűrődő, farpofák közé szoruló, vékony ruha alól nem is diszkréten átsejlő bugyikat. Ráadásul sok esetben csak a negyvenkilós modelleken áll jól. Ezért lehet talán, hogy bár a fehérneműdivat egyöntetűen a franciabugyi mellett foglal állást, a fehérnemű-bemutatókon azért változatlanul szerepel tanga is a kollekciókban.