horoszkóp

Minden híresség bugyija elővillan néha

2008.05.10. 09:00
Nemcsak Britney Spears képes testének intim részeit kivillantva megosztani a nagyvilággal. A celebek közül sokan így van ezzel, akikről nem is gondolta volna. Például Jessica Alba vagy Juliette Lewis. Persze a nagy többség Britney Spearsszel ellentétben visel bugyit, de az mindenképpen elmondható róluk is, hogy miniszoknyában nem tudnak kiszállni a luxusautóikból.

Az nem biztos, hogy a szakzsargonban csak villantásnak nevezett dolgot Britney Spears találta ki, az viszont igen, hogy úttörője a témának. De nem szabad elfeledkeznünk a kortársakról sem, akik ugyan nem érhetnek fel a művésznőhöz, hiszen általában „csak” a bugyijukat tudják a fotósok lekapni, illetve szinte mindig csak abban a szituációban, hogy megpróbálnak miniszoknyában kiszállni egy alacsony építésű autóból. Ami ugye nagyjából lehetetlen, ha az ember nem akarja, hogy egy pillanatra a fehérneműje is megcsodálja a külvilágot.

Paris Hilton

A Magyarországot is megjárt Paris Hiltontól nem akkora meglepetés, hogy a bugyiját a világ színe elé tárva helyezkedik egy autóban, de azért mégsem tartozik a notórius villantók közé. Ezen a képen még 2006 novemberében mutatta meg a bugyiját, amikor hajnali három óra körül elhagyta az egyik szórakozóhelyet, és bemászott a kocsijába, hogy visszamenjen a hotelbe, ahol megszállt.


Avril Lavigne

Avril Lavigne annak ellenére, hogy gitárzenét játszik, nem tartozik a botrányos életű sztárok közé. Ezen a képen egy kivételes alkalmat örökített meg a szemfüles fotós. Lavigne egy 2006-os szórakozása után pilledt el a limuzinjában, olyan szerencsétlenül, hogy a helyszínen tartózkodók megcsodálhatták az énekesnő virágmintás bugyiját, még ha ez a mellékelt képen kevéssé látszik csak.


Mischa Barton

Ha nem ismerik Mischa Barton nevét, ne csodálkozzanak, a színésznő még nem futott be nagyon. Egy helyről lehet igazán ismerős, a Narancsvidék című sorozatból, onnan viszont nagyon. A színésznő 2007 tavaszán tartott egy kis londoni kiruccanást, amikor a barátaival este kilenckor a 24 nevű klubba ültek be, aztán éjfél körül a Nobu nevűbe. Miközben egyik helyről a másikra mentek, Bartonnak problémái akadtak az autóba szállással, így történhetett, hogy elkészültek a fotók a fehér bugyijáról.


Kate Moss

Hol van már a régi Kate Moss, amikor még naponta számolhattunk be arról, hogy éppen milyen képtelen dolgot csinált Pete Dohertyvel bekokainozva! Ez a kép tavaly szeptemberben készült, amikor még néha-néha lehetett felőle valami érdekeset hallani. A kivágáson nem látszik, de Moss komoly terpeszt ad elő kis miniruhájában, hogy kiszálljon a kocsiból, ami szállította. A modell egyébként barátnőjének, Kelly Osbourne-nak egy londoni koncertjére érkezett.


Juliette Lewis

A Született gyilkosok Mallory Knoxa szintén Londonban mutatta meg a nagyvilágnak a piros bugyiját. A színészkedéstől az éneklés irányába váltó Lewis a 2006-os GQ Men of the Year átadóra érkezett, amikor sok társához hasonlóan neki sem ment a kiszállás miniben. Juliett Lewis sosem tartozott a sok hírt, pletykát generáló sztárok közé, utoljára talán akkor hallottunk róla, amikor a tavalyi szigetes fellépése után rombolt egy kicsit a fesztiválon.


Jessica Alba

A máshonnan nem, hát a Sin City tehenészlányos, erotikus táncos jelenetéből mindenképpen ismert Jessica Alba a londoni Hakkasan étterembe tartott még 2005-ben, amikor olyan szerencsétlenül helyezkedett, hogy megmutatta a lencséknek a kék bugyiját. A színésznő azért tartott az ismert londoni vendéglőbe, hogy szórakozzon egy jót a Sin City stábtagjaival a film londoni premierje után. A Sin City Frank Miller jellegzetes képi világú képregénye, amiből egy igazán züllött városban zajló eseményeket ismerhetünk meg. A képregényből készült film olyan sikeres volt, hogy két folytatás is várható belőle.


Lindsay Lohan

Lindsay Lohan testének szinte minden porcikáját úgy csodálhattuk meg az évek során, hogy a színésznőnek semmilyen lapban sem volt igazi meztelen fotósorozata. Ehhez többek között az kellett, hogy – mint ahogy az a mellékelt képen is látszik – figyelmetlenül pattanjon ki az autójából. Lohan 2007. november 11-én vásárolni indult Hollywoodban, de óvatlan volt, ezért felcsúszott a ruhája a kiszálláskor, úgyhogy mindenki megláthatta a fehérneműjét.


Victoria Beckham

Az egy dolog, hogy Victoria Beckham bugyija látszik egy kicsit a képen, amint ő is megpróbálja véghezvinni a lehetetlent, és kiszállni egy autóból túl kicsi szoknyában. Az igazán megdöbbentő a fotón az Victoria Beckham sokat emlegetett természetellenesen vékony teste és lábszára. A kép egyébként 2007 januárjában készült a menő The Ivy nevű étteremnél. Ha jó a szemük, láthatják, hogy a híres focista feleségét nem más segíti ki az autóból, mint Tom Cruise.