horoszkóp

Baleset okozta Buksi pusztulását

2006.12.06. 16:41
Gáspár Győző hazugságspirálja kiegyenesedett. Kutyája elcsavargott és elütötte valami. Nem volt sem kínzás, sem bosszú. Buksi figyelmetlen gazdái az igazi bűnösök.

Kizárt, hogy idegenek, szándékosan végeztek Buksival, Gáspár Győző kutyájával - tájékoztatta a Velvetet Kaszás Ottó, a Nógrád Megyei Főkapitányság szóvivője. A nyomozás megállapította, hogy Buksi valószínűleg elszökött és egy autó vagy egy vonat gázolta el. Az viszont kizárható, hogy a kutyát kikötözték volna és úgy végeztek vele. A szóvivő elmondta, hogy Gáspár Győző különböző lapoknak tett állításával szemben, ilyet a rendőrségen tett feljelentésekor nem nyilatkozott.

Gáspár Győző november 27-én azzal hívta fel a szerkesztőségünket, hogy kutyáját, Buksit elrabolták, megkínozták, és megölték. "Nem furcsa ez, hogy megvernek és utána elveszik, ami a legfontosabb számunkra? A szomszédok azt állították, hogy látták amint valaki elvitte hajnalban."

"Kikötötték a jobb hátsó lábát és elkapta a vonat. Szegény kutya nem is halt meg azonnal, sokkot kapott és beesett egy gödörbe. Azonnal odamentem és felhívtam a stábot, jöjjenek korábban, mert ezt nem hiszem el. Az állatorvos két percen belül kint volt, azt mondta, ő ilyet még nem is látott. Egy kutyát soha nem a lábánál kötnek ki, hanem a nyakánál, tehát ez egyértelmű támadás ellenünk."

Másnapra kiderült, hogy az állat már előző héten, csütörtökön elpusztult és szombaton (november 25-én) már el is temették az Alsónémedi Kisállattemetőben. Ezt mind a temető üzemeltetője, mind az RTL Klub sajtófőnöke alátámasztotta. A showman mindezek ellenére november 30-ig kitartott sajátos története mellett. Akkor a Színes Bulvár Lapnak ismerte be, hogy az egész médiát félre akarta vezetni. Népszerűségének nem tett túl jót, hogy a kutya halálhírét maig homályos okokból vezérelve ilyen hazugsággal akarta meglovagolni.