horoszkóp

Pénzért ejtették túszul Győzike kutyáját

2005.06.16. 10:55
Háromszázezer forintot kellett fizetnie Győzikének, hogy visszakaphassa kutyáját, amelyet túszejtők loptak el a családi házuk kertjéből. Győzike még inkább biztos abban, el szeretne költözni. A házából múzeum lesz, az ágyában mások alszanak majd.

Ellopták Gáspár Győző kutyáját, és váltságdíjat kértek annak fejében, hogy visszaadják, írja a Blikk. A hat hónapos Buksi nevű kutya a hét elején tűnt el, amikor az egész család egy születésnapi bulin volt Mátraverebélyen. Késő este hazaértek, és a kutya helyett csak egy üzenetet találtak, amelyben a klasszikus akciófilmekre épülő rend szerint a túszejtők felszólították Győzikét, hívjon fel egy számot, ha a kutyáját élve szeretné viszontlátni. A kutya váltságdíját pedig 300 ezer forintban állapította meg a levélíró.

Visszavásárolta a kutyát

A család ekkor kiborult. A Blikknek nyilatkozó Győzike elmondta, megfordult a fejében, hogy a rendőrségen tesz feljelentést, de a lányai olyan fájdalmasan sírtak a kutya után, hogy végül megegyezett a túszejtőkkel, hogy visszavásárolja Buksit. A Győzike Show főszereplője autóba ült és felkereste a levélben megnevezett Salgótarján melleti falut, ahol kifizette a váltságdíjat és hazavitte az állatot. A Gáspár-lányok, Evelin és Virág ez után ragaszkodtak ahhoz, hogy Buksit állatorvoshoz vigyék, mert attól féltek, a tolvajok bántották. A tolvajok kilétéről Győzike nem árult el részleteket, annyit mondott el csupán, "nem cigányok voltak".

Gáspár Győző már hónapokkal ezelőtt arról beszélt, nyomasztja, hogy bárki tudhatja, hol él, és többek közt ezért is tartja fontosnak, hogy családjával együtt Győrbe költözzön. Előbb azonban gondoskodik arról, hogy múzeum és kegyhely legyen a családi házából, ahol Gáspárék viasszobrát is kiállítják, arra utalva, hogy ők négyen a magyar Beckham család.

A házból kegyhely lesz, Beából címlaplány

Gáspár Győző a Velvetnek arról beszélt, örömmel lemond a személyes tárgyairól és egyáltalán nem zavarja, hogy ezek után majd mások alszanak az ágyában. Bár hozzátette, a múzeum ötlete nem tőle származik, az ekőző verzió szerint magánkórház lett volna a házból.

Gáspárné Balla Bea sem sokat gondolkozott, amikor a CKM megkereste, hogy ötmillió forintért vállaljon el egy fotózást a magazin számára. Győzike elmondta, ő maga beszélte rá a feleségét, hogy éljen a lehetőséggel, mert még csak nem is meztelen fotók jelennének meg róla. A fehérneműs sorozat ennek ellenére is botrányt okozott a családban. Bea asszony apósa szerint a roma nőknek főzniük, mosniuk, takarítaniuk kellene, nem pedig a meztelen feneküket mutigatni. Idősebb Gáspár Győző egyébként azzal sem értett egyet egy pillanatig sem, hogy fia és családja valóságshowban szerepel, noha a nyári szünet után Győzikéék terve szerint lesz még folytatás.