horoszkóp

Buksi élhetne, ha Gáspár Győző nem fukarkodik

2006.12.03. 10:12
Nem akarta minden áron megmenteni Buksit Gáspár Győző - jelentette ki a tragikus hirtelenséggel elhalálozott kutya állatorvosa. Buksi talán ma is élhetne, ha Gáspárák állják a számlát és vállalják a kockázatot. Mindeközben a Gáspár család nem mer emberek közé menni, valaki pedig teleszemeteli a kertjüket.

Győzike nem akarta minden áron megmenteni Buksi kutyát - jelentette ki az ebet ellátó állatorvos, Bartos Lóránd a Blikknek. Pedig Buksi elvileg túlélhette volna a balesetet, még akkor is, ha amputálják a sérült lábát.

Megvolt az esély a túlélésre

Mindez persze tetemes pénzbe került volna, és nem volt rá garancia, hogy az eb túléli a beavatkozásokat és az utaztatást, hiszen a műtétét csak Buzdapesten lehetett volna elvégezni. Ami nem volt kérdéses, hogy Buksi szenvedéseit enyhíteni kellett.

Az izmok roncsolódását látva az állatorvosban felmerült annak lehetősége, hogy a sérüléseket talán nem vonat okozta. Az ugyanis a test többi részét sem hagyta volna sértetlenül. Úgy nézett ki, mintha egy roncsolásra alkalmas eszköz ejtette volna a sebet - jegyezte meg Bartos Lóránd. Valaki egyébként a helyszínen felvetette, hogy talán munkagép okozhatta a tragédiát. A rendőrség ezt a lehetőséget is vizsgálja.

Gyász és zaklatás

Közben a Gáspár család gyászol és Bea asszony a Színes Bulvár Lapban cáfolja, hogy ők tehetnének Buksi haláláról, szenvedéséről.

- Nem igaz, hogy három órán át hagyta szenvedni, csak hogy megvárja a tévéstábot - jelentette ki a temperamentumos feleség. A stáb ugyanis néhány utcányira lakik Gáspáréktól, egy szállodában, ezért érhettek hamarabb oda, mint az állatorvos.

Győző hazugára is talált magyarázatot az asszony. - Minket akart kímélni azzal, hogy nem vallotta be őszintén, hogy mikor történt a tragédia. Azt akarta, hogy ne zaklassanak minket, hogy békében temethessük el szegény Buksit - mondta Bea.

Gáspárné úgy érzi, irtó hadjárat indult ellenük, hiszen legutóbb a kertjükbe szórta valaki a szemetüket és egy flakont vágtak az ajtajukhoz. Épp ezért Győző felesége fél emberek közé menni.