horoszkóp

Bankszámla vs szerelem

2006.12.20. 13:44
Hisz Ön az igaz szerelemben? És abban, hogy akkor is létezhet ilyen, ha az egyik fél szép, fiatal és csóró, a másik pedig ronda, öreg, ám gusztustalanul sok pénze van? Mi is, hogyne. De lássuk be, vannak gyanús esetek.

Bankszámla vs szerelem

Hisz Ön az igaz szerelemben? És abban, hogy akkor is létezhet ilyen, ha az egyik fél szép, fiatal és csóró, a másik pedig ronda, öreg, ám gusztustalanul sok pénze van? Mi is, hogyne. De lássuk be, vannak gyanús esetek.

Vajon mennyire lehet vonzó egy milliárdos aggastyán egy huszonéves fiatal nő számára? És egy megkopott varázsú, ráncos, ám piszkosul gazdag és befolyásos mozisztár egy feltörekvő csillagocskának? A Velvet hisz a szerelem erejében, de a bankszámla vonzásában is. Hisz tele vagyunk jóindulattal. Döntsék el Önök, vajon valódi szerelem, vagy csak a vonzó bankszámla volt a fő motiváció pár különleges celebpár házasságában!

Anna Nicole Smith

Az egykori Playboy-nyuszi az élő megtestesülése az eddig csak karikatúrákból ismert sztereotípiának, a nagymellű, fiatal szőkének, akinek mellei közt boldogan leheli ki lelkét a múmiakorú milliárdos. Smith számításaiba ugyan kisebb hiba csúszott, hiába húzott le másfél évet 63 évvel idősebb férje, az olajmilliárdos J. Howard Marshall mellett, férje halála után annak családja megtámadta a végrendeletet, és még most, tíz évvel később is folyik a per, amelynek tétje az 1995-ben 1,6 milliárd dollárra becsült vagyon fele. Smith mindenesetre idén nyáron biztonsági alapon férjhez ment saját ügyvédjéhez és kislánya édesapjához: egy jó vagyonjogi ügyvéd nyilván sokat kérne, ha történetesen nem a saját férjünk. Szerintünk AN Smith az abszolút bankszámlavadász, de Ön attól még hihet a szerelem erejében!
12345

Catherine Zeta Jones

Ki is volt CZJ, mielőtt Michael Douglas felesége lett? Karrierje kezdetén álló fiatal színésznő, aki épp csak megkapta első igazi filmszerepét a Zorró bögyös-kardozós menyecskéjeként. Aztán jött 2000, a Traffic, és a nála 25 évvel idősebb Michael Douglas, majd még abban az évben az első gyerek és az esküvő. Zeta Jones azóta csak kasszasikerekben játszott, de nem erőltette túl magát, nagyjából hozza az évi egyfilmes átlagot, és köszöni, jól elvan családjával a skóciai kastélyban. Tekintve, hogy már hat éve bírja az egyre rozzantabbnak tűnő Douglassel, még azt is el tudjuk képzelni, hogy valóban szexinek találta az egykori szexfüggőt. De vajon soha nem használta ki férje befolyását egy jó szerepért?
12345

Csisztu Zsuzsa

A tornászból lett tévés műsorvezető 1997-ben ismerkedett meg Básty Istvánnal, majd 2000-ben hozzá is ment a vagyonos - és nála jóval idősebb - férfihoz. A házasság 5 évig tartott, több mint egy évig húzódó válóperüket folyamatos médiahiszti kísérte, melyben a felek igyekeztek minél inkább lejáratni egymást. A vagyonmegosztásról azóta sem tudjuk a részleteket, csak annyit, hogy törökbálinti házukat a idén januárban 79 millióért árulták, és bár az ingatlant férje annak idején Csisztu nevére íratta, házassági szerződésük alapján a műsorvezetőnő csak az érték felére jogosult. Azért így se járt rosszul: ha Önök szerint megérte neki, szavazzon a bukszára!
12345

Heather Mills

A féllábú modellből lett békeaktivista ügyesen csípte meg magának a felesége halála után borús lelkét jótékonysági rendezvényeken való fellépésekkel nyugtató ex-Beatle-t. Millst már első pillantásra utálta mindenki, főleg McCartney családja, akik az elejétől fogva azt hajtogatták, az új csaj csak a Beatles-jogdíjmilliárdokra utazik. Mivel a hírek szerint a pár kapcsolata már az esküvő idején sem volt felhőtlen, hajlamosak vagyunk egyre inkább igazat adni nekik. Millst végül 120 millió font lelépési díjjal, valamint évi 2 millió font gyerektartással szerelte le a McCartney-család. Ezek után Önök mit hisznek?
12345

Kevin Federline

Háttértáncosból az egyik legjobban fizetett popénekesnő ágyasává, majd férjévé lenni nem tűnik rossz karriernek, hisz ha igaz, Federline-nak még csak megerőltetnie sem kellett magát: Britney kérte meg a kezét. Csak hát okosabbnak kellett volna lenni hozzá, vagy nem aláírni azt a házassági szerződést, aminek alapján K-Fed a kétévi havajozás, luxusautók, zsebpénz és rapperkarrier helyett most be kell érje mindössze 250 ezer dollárral. Lehet, hogy ez mégis szerelem volt? Vagy még így is megért neki ennyit az ismertség?
12345

Molnár NagyŐ Anikó

Ő az örök próbálkozó, aki a hazai celebvilág jópár biztos anyagi háttérrel rendelkező díszhímjét végigpróbálta, de elvetetnie egyikükkel sem sikerült magát. Trófeái közt tudhatja Klausmann Viktort, Bochkor Gábort - akit most Várkonyi Andrea nyúlt le a jól bevált módon - , és egy futó kaland erejéig Gyulai Balázs olimpikont is. Mivel a Való Világgal ismertté vált, később a Nagy Ő főszereplőjeként, majd rádiós műsorvezetőként próbálkozó szőke igyekszik foggal-körömmel megmaradni a média közelében, érthető, ha kapcsolatai is innen kerülnek ki, de vajon miért nem érte be soha például egy ismeretlen operatőrrel, mint Rúzsa Magdi? Ha Ön mégis úgy gondolja, hogy Anikó nem bankszámla alapján választ Nagy Őket, szavazzon a szerelemre!
12345

Rachel Hunter

A modell 21 éves volt, amikor férjhez ment a nála 24 évvel idősebb énekeshez, aki akkorban karrierje csúcsán járt. A pár 1999-ben különköltözött, majd 2005-ben hivatalosan is elvált, Hunter akkor 66 millió dollárt kapott lelépésként, valamint gáláns tartásdíjat két közös gyerekük után. Hunter vadászösztönéről megoszlanak a vélemények, elvégre már házasságuk előtt is jól fizetett modell volt, de vajon fizetett-e volna 1,8 millió dollárt a Playboy 2004-ben neki egy topless sorozatért, ha nem ő volna Stewart exneje?
12345

Victoria Beckham

A későbbi Beckhamné még Spice Girlként, 1997-ben kezdett randizgatni az angol válogatott akkor már sztárnak számító focistájával. 1999-ben házasodtak össze, egy évvel később Victoria szólókarrierbe kezdett, és csúfos bukása ellenére ezt még évekig nem adta fel. Azóta divat- és ékszertervezőként is kipróbálta magát, valahogy mégis csak aggasztó soványságával és költekezésével tud bekerülni a hírekbe. Mellette szól azért, hogy megbocsátotta férjének 2003-as kalandját Rebecca Loosszal, legendás anyagiasságát ismerve azonban azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy mindössze kifizetődőbbnek tartotta ezt a megoldást. Ha az egykori Posh Spice Önök szerint is érdekből ül az aranyat érő tojásokon, szavazzon eszerint!
12345