A beépített szépség igent mondott a hétvégén Jesse James valóságshow-sztárnak.

A Santa Barbarához közel levő kisvárosban bérelt ranchon, sok száz vendég jelenlétében csapott oltári lagzit, a Féktelenül üdvöskéje és tetovált kedvese, írják a brit People és Weekly magazinok.

Szülinap helyett esküvő

"A meghívottak mindegyike úgy tudta, a sztár 41. születésnapjára rendezett partira érkezett, így nagy volt a meglepetés, mikor kiderült, hogy valójában esküvő lesz" - írja az Ananova internetes lap. A menyasszony klasszikus Neil Lane gyűrűt kapott, míg férje, egy Bullock által készített acéljegygyűrűt húzhatott ujjára.

A sztárvilágból William Shatner, Regina King és Jamie Lee Curtis képviseltette magát, de megjelent James Hetfield, a Metallica énekese is.

A vadember és a virágszál

Sandra Bullock
Sandra Bullock

Sokan már azt is furcsálták Hollywoodban, hogy a két sztár egy pár. Jesse, igazi rosszfiú hírében áll, ezért is meglepő a gyors esküvő, bár a tetkós fenegyerek és a féktelen angyal már két éve járnak.

Bullock már sokszor nyilatkozta, hogy felháborítónak tartja, amiért szerelmét a tetoválásai miatt elítélik, és azt állítják, nem illik egy hollywoodi színésznőhöz. "Megjelenés alapján nem lehet megállapítani, ki milyen belső tulajdonságokkal rendelkezik. Egyébként én azt figyeltem meg, hogy pont az ártatlan kinézetű, csendes emberek azok, akik megcsalják hitvesüket, nem törődnek gyermekeikkel és kevés az emberség bennük. Erre mondják: A látszat néha csal!" - vallja a sztár.

Ez Bullock első házassága, bár sokáig jegyben járt Tate Donovan és Matthew McConaughey színészekkel. James már nem mondhatja el ugyanezt magáról, ezidáig kétszer nősült, három gyermek apja.

A harmincöt éves friss férj legközelebb a Discovery Channel-en debütál új műsorával, míg friss neje nemrég mutatta be legújabb filmjét, a "Crash"-t, melyben egy ügyvéd feleségét játssza.