horoszkóp

Bud Bundynak nem jött be a házasság

2007.02.07. 17:32
Bár a Rém rendes családban Bud Bundyt alakító David Faustinonak a sorozatban sosem sikerült becsajoznia, a való világban nagyon is: annyira, hogy most már válik. És szeretné olcsón megúszni.

A 33 éves Faustino egy Los Angeles-i spirituális központban ismerte meg nála egy évvel fiatalabb feleségét, Andrea Elmert, akinek ötéves kapcsolat után, 2004 január 24-én esküdött örök hűséget. A szertartást a sztárok egyik kedvenc házasodó helyén, a Las Vegas-i Kis Fehér Kápolnában tartották. A pár azonban egy év után különköltözött, most pedig beadták a válópert - melyből a színész szeretne minél kisebb anyagi áldozattal kikerülni.

A Las Vegas-i villámesküvők

A Little White Chapel nem csak sztároknak elérhető: rggel 8 és éjfél közt körülbelül 15 ezer forintnak megfelelő összegért bárki igénybe veheti. Ettől függetlenül persze sztárok is beugranak néha: itt vette el Bruce Willis Demi Moore-t, de ügyfeleik közt tudhatták Michael Jordant és Joan Collinst is (a kosaras és a regényírónő-színésznő természetesen nem egymással házasodott). 2005-ben egy újévi parti után Britney Spears is itt fogadott örök hűséget gyerekkori barátjának, Jason Alexandernak - az a házasság 72 óráig tartott.

A People.com hírei szerint azonban Faustino két évig sem bírta a házaséletet: nejével már tavaly május óta külön élnek, és kedden egy Los Angeles-i bíróságon benyújtották a válókeresetet. A papírokban a sokat emlegetett „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkoznak.

A rapperkarrier sem jött össze

A házasság nem az első sikertelen kísérlet Faustino életében, színészi karrierje beindulása előtt rapperként próbált befutni D L'il néven, de csak egy lemezig jutott 1992-ben. Ez alapján talán a sorozatban sem véletlen elem, hogy az örökké próbálkozó Bud pár részen át "Grandmaster B" művésznéven, nagymenő rappernek kiadva magát próbálja felszedni a csajokat.

Kirakná nejét a lakásból

Faustinoéknak nincsenek gyerekei, de az amerikai törvények alapján a feleségnek így is megítélhetnének tartásdíjat. A színész mindenesetre a bírósági papírok szerint próbálja olcsón megúszni az ügyet: a TMZ.com állítása szerint a válókeresetben kijelentette, a házassága alatt szerzett ingatlanok saját külön tulajdonát képezik.