horoszkóp

Laura Bush levette 8500 dolláros ruháját

2006.12.07. 21:00
Az egyik cikis helyzet a celebritások körében, amikor nyilvános eseményen valaki más is ugyanolyan ruhában jelenik meg. George Bush neje így járt a Fehér Ház egyik fogadásán, de megoldotta.

Kellemetlen egybeesés, amikor a nagy sajtónyilvánosságot vonzó eseményeken két celebritás egyforma ruhában jelenik meg: ez történt a Fehér Ház hivatalos év végi fogadásán. Itt ráadásul hárman is ugyanazt a 8500 dolláros vörös Oscar De La Renta modellt viselték; közülük az egyik az elnök neje, aki frappánsan oldotta meg a kínos helyzetet.

Letitia Baldbridge, Jacqueline Kennedy egykori személyzeti főnöke, a Fehér Ház jelenlegi közönségkapcsolati igazgatója szerint bár a ruha gyönyörű volt, de ugyanazon a fogadáson háromszorosan viszontlátni elég kínossá vált. "A hölgyek jól kezelték a helyzetet, mindhárman gratuláltak egymásnak az ízlésükhöz, meg ahhoz, hogy megengedhették maguknak ezt a ruhát" - mondta el Baldridge a CBS-nek. "Amikor Jacqueline Kennedy volt a First Lady, ő, és a neki tervező divattervezők mindig összehangolták, hogy az általa kiválasztott ruha abban a szezonban nem tűnhet fel máson".

Így felmerült a kérdés, hogy fordulhatott ez elő? Még inkább: ha egyszer óriási összegeket áldoz valaki a szépségére, hogyhogy nem akar biztos lenni abban, hogy ő lesz az egyetlen, akin a ruhaköltemény feltűnhet - főleg, ha ő maga a First Lady?

Baldridge szerint azonban az elnök neje frappánsan oldotta meg a kellemetlen helyzetet: "Felment a lakosztályába és átöltözött. Ez volt az egyetlen mód, hogy helyesen kezelje a szituációt, megmenteni a másik két hölgyet a kínos helyzetből".