horoszkóp

14 koszorúslány volt Jenna Bush esküvőjén

2008.05.11. 17:25
Szombat este volt Jenna Bush esküvője, ahol a menyasszony és a vőlegény is saját testvérét kérte fel, hogy legyen a tanúja. Mindent megtettek, hogy a médiát távol tartsák, de még így is akadt egy bennfentes, aki mesélt a ceremóniáról, a ruhákról és a koszorúslányokról.

Férjhez ment Jenna Bush, George Bush amerikai elnök lánya Henry Hagerhez, a Republikánus Párt virginiai elnökének fiához. Az MTI értesülései szerint a Fehér Ház szóvivője azt nem volt hajlandó közölni, vajon Jenna felveszi-e férje nevét, s azt sem, hova utazik nászútra a fiatal pár. A The Washington Post úgy tudja, hogy a fiatalok a mézesheteket Európában töltik. Sajtóértesülések szerint a pár a tervek szerint Baltimore-ban él majd, ahol Jenna tanítani fog, férje pedig a Constellation Energy nevű energiaipari vállalatnál dolgozik majd. A 30 éves Hager a jövő héten kapja meg gazdaságtudományi mesterdiplomáját. Korábban a Fehér Házban dolgozott gyakornokként, leendő apósa elnökválasztási kampányában.

A yahoo.com-nak sikerült megszólaltatnia egy bennfentest, aki a következőképpen nyilatkozott: „Ha megengedték volna a médiának, hogy jelen legyenek az esküvőn, akkor az egész világon sugározták volna az eseményt és Jenna Bush nemzetközi celebbé vált volna. Innentől kezdve ugyanolyan céltábla lenne, mint a többi híres sztár. A család igyekszik előkészíteni Jennáék magánéletét és nem szeretnék ha híresség válna belőle” – nyilatkozta egy forrás, aki az eseményen is jelen volt. „Minden részletre odafigyeltek a szervezésnél, gyönyörű volt a csillogó, hímzett Oscar de la Renta ruha.”

Nézze meg képeinket!

Tesók a tanúk

Jenna Bush ikertestvére, Barbara Bush volt a menyasszony esküvői tanúja és tizennégy másik koszorúslány is volt a házi ceremónián. A yahoo.com információi szerint Barbara Bushon egy hátul mélyen kivágott kék színű ruhát viselt, a többi hölgyön pedig hét különböző stílusú és színű térdig érő ruha volt, ezzel kimerítve Texas vadvirágainak színpalettáját. A vőfély szerepét a vőlegény testvére, John „Jack” Hager vállalta el. Több mint kétszáz családtag és közeli barát volt jelen az 1600 hektáros farmon, ahol egy hatalmas sátrat állítottak a ceremónia utáni vacsorához és bulihoz.

Jenna a 22. elnöki gyermek, aki apja hivatali ideje alatt házasodik. Tricia Nixon 1971-ben a Fehér Ház rózsakertjében tartott extravagáns, élőben közvetített esküvője óta változtak a szokások: Jenna nagynénje, Dorothy Koch 1992-ben Camp Davidben ment férjhez, akkora titoktartás mellett, hogy a sajtó csak akkor értesült az esküvőről, amikor már vége volt.