Keleti Györgyi nem buta

2007.10.21. 12:18
A Tóth lányok védelmükbe vették a modellt, mert szerintük Keleti nem buta és nemcsak a hasonszőrűekkel barátkozik. Az azonban nem derült ki, hogy miben más a modell, mint a többiek, mert a lányok a szerelemről kezdtek mesélni. Így viszont megtudhattuk, hogy csak Tóth Verának nincs most hódolja, mindenki más szerelmes.

A modell mellett kiálltak Tóth fivérek és azt hangsúlyozták a Juj.hu-nak, hogy Keleti Györgyit nemcsak az érdekli, hogy hogyan nézi ki, hanem minden más is. És olyan barátai is akadnak, akiket a külsejük kevésbé érdekel. Az élő példák pedig ők maguk voltak, hiszen mindenki tudja, hogy a lányok rock and roll arcokként kerültek be a köztudatba. Azonban arra nem derült fény, hogy Keletit még mi érdekli, mert a Tóth lányok magukról kezdetek mesélni.

Tóth Veráról megtudhattuk, hogy minden nap bort iszik, mert az egészséges és különben is a máj működését erősíti. „Azt vallom, hogy két deci bort meg kell innunk esténként." A lánykoszorú az alkohol dicsőítése után a szerelemről kezdett beszélni és Tóth Gabi elárulta, hogy egy titokzatos Lóri nevű fiúba szerelmes. Ebből a körből a nem buta Keleti sem akart kimaradni és azzal szállt ringbe, hogy ő három hete táplál gyengéd érzelmeket egy általa meg nem nevezhető férfi iránt.