horoszkóp

Bocsánatot kért a Robbie Williamset lebuzizó lap

-b-
2005.06.10. 16:11
A brit Star magazin közleményben kért bocsánatot Robbie Williamstól azért, hogy egy cikkében melegnek titulálta. A celebritások magánéletében rendszeresen vájkáló lap tavaly szeptemberben azt írta, a popsztár a Take That-korszakban titkos meleg kalandokba bocsátkozott, ám ezeket kihagyta önéletrajzából, és csak a nőket érintő hódításairól dicsekedett a könyvben.

A "Robbie-nek titkos meleg kalandja volt?" címet viselő, szeptemberben megjelent cikk szerint a tetovált popsztár még a Take Thattel fémjelzett kilencvenes években a manchesteri híres-hírhedt Hacienda klub vécéjében létesített szexuális kapcsolatot egy férfivel. A lap szerint Williams ugyanezzel a pasival egy másik, közeli klubban is randizott, bár arra nem tért ki, hogy pontosan mit műveltek.

Cenzúrázott önéletrajz

Robbie Williams a lap szerint eltitkolta meleg kalandjait, és önéletrajzában csak a megfektetett csajokról emlékezett meg. A Star közleményében elnézést kér valótlan állításaiért, és leszögezi: Williams sosem keveredett ilyen természetű kalandokba. A lap ezenfelül jelentős összegű kártérítést fizet a megbántott popsztárnak.

Williams állítólagos homoszexualitása évek óta pletykák és viták tárgya. Gyakran maga az énekes szolgáltat alapot a találgatásoknak, négy évvel ezelőtt például párizsi koncertjén bejelentette, hogy meleg, és tartós párkapcsolatban él barátjával és lakótársával, Jonathan Wilkesszel, aki egyébként azóta megházasodott.

Az Attitude brit melegmagazinnak pedig tavaly ősszel azt nyilatkozta, ha meleg lenne, a Blue tinipopcsapat tagjával, Lee Ryannel jönne össze szívesen. "Lee pont úgy néz ki, mint egy meleg telefonszexvonal hirdetése" - fogalmazott Williams a lapnak. Szóvivője másnap bejelentette, a popsztár csak tréfált.