horoszkóp

Beckhamné feszes farmerben csábít

2006.01.19. 12:39
Victoria Beckham amatőr modellként Roberto Cavalli bemutatóján tipegett végig a kifutón, ami bevallása szerint komoly kihívás volt számára. A focisztár felesége imádja a tengeri herkentyűket és farmerben, meg trikóban csábít.

Victoria titkai

Victoria Beckham legforróbb hódítási trükkjének az egyszerű, de szexi dolgokat tartja, nyilatkozta a brit The Sun című napilapnak Milánóban. A Roberto Cavalli divatbemutatóján modellszerepben debütáló focistafeleség szerint ahhoz, hogy felszedjünk egy pasit, az a legjobb, ha felkapunk egy magas sarkú cipőt, meg egy feszes farmert, testhezálló trikóval.

Victoria

Beckhamné - aki hétfőn este sétált végig életében először divatbemutató kifutóján - Roberto Cavalli férfikollekciójának a zárószáma volt. A már-már anorexiásnak tűnő anyuka szexi fehér estélyit viselt. Cavalli merészen felsliccelt fehér selyemköntöst adott rá, egyik oldalán egy óriási rátét ékszerrel, és arany magassarkú cipőket.

Nem énekes, modell

"Borzasztó ideges voltam, hiszen nem vagyok modell. Ráadásul én voltam a legkisebb közöttük." - panaszkodott az ex-Spice Girl. Mindezek ellenére az énekesnő önbizalmának nagyon jót tett, hogy a közönség kitörő ovációval fogadta. Az interjúban azt is elárulta, hogy karcsúságát a halakból és tenger gyümölcseiből álló diétának köszönheti.

A harmincegy éves családanya szólókarrierje katasztrofálisan sikerült, így - mivel nem tudott visszatérni a popszakmába a Spice Girls 2000-ben történt feloszlása után - a divat felé kezdett kacsingatni.

Cavalli, bár 2005 novemberében még túlságosan átlagosnak találta Beckhamnét, most mégis az ő testére tervezte fehér estélyijét, melyet a divatkritikusok egyenesen befejezetlennek tituláltak.