Harmadszorra is megnősült Nicolas Cage

2004.08.02. 12:01
Egy húsz éves pincérnőt választott harmadik feleségének az Oscar-díjas Nicolas Cage, aki túl van már két zavaros, és hosszúnak éppen nem mondható házasságon.
Nicolas Cage
Harmadszorra is megnősült Nicolas Cage, mintegy két hónappal az után, hogy a bíróság kimondta válását korábbi feleségétől, Lisa Marie Presley-től, tudósít a BBC. Az Oscar-díjas színész egy privát házassági szertartás keretén belül vette el választottját, Alice Kimet, egy húsz éves szusi-bárban dolgozó pincérnőt. A pár öt hónappal ezelőtt ismerkedett meg, amikor Cage egy Los Angeles-i vacsora alkalmával felfigyelt az őt kiszolgáló amerikai-koreai pincérnőre. Februárban kezdtek randevúzni, és két hónappal később már meg is volt az eljegyzés.

A zavaros múlt

A színész meglehetősen optimista, hiszen előző házassága a rock-legenda lányával mindössze négy hónapig működött, a válás viszont másfél éve húzódik. A Presley lány előtt hat éven át Patricia Arquette színésznő volt Cage felesége.

A színész romantikus és impulzív hajlama eddig is ismert volt; első feleségének pár órányi ismeretség után kérte meg a kezét 1987-ben. Arquette akkor nemet mondott, de végül nyolc évvel később, egy véletlen találkozás után mégis összeházasodtak. Cage akkor úgy nyilatkozott, feleségével lelki társak voltak, de a házasság a színész szavaival élve "féktelen volt és zűrzavaros", ezért a házasság után kilenc hónappal szét is váltak. 2001-ben jöttek újra össze, de csak azért, hogy "összeférhetetlenségre" hivatkozva elváljanak.

A következő év augusztusában Cage feleségül vette Lisa Marie Presleyt, egy titkos ceremónián, Hawaii-on. Presley később nagy hibának nevezte a házasságot, és azt nyilatkozta, nem szabadott volna összeházasodniuk. A frigy mindössze 107 napig tartott. Presleynek sincs éppen szerencséje a házaságokkal, Cage már a harmadik férje volt Michael Jackson és Danny Keough zenész után.

Cage-nek az egyik házasságon kívüli kapcsolatából gyermeke is van. 1990-ben Kristina Fulton modelltől született egy fia, Weston.