Nicholas Cage felesége nem dolgozhat

2004.08.24. 17:46
Nicholas Cage július végén vette feleségül a 20 éves Alice Kimet, és remélhetőleg nem okoz törést kapcsolatukban, hogy a színész megtiltotta feleségének, hogy visszatérjen eredeti szakmájához. Kim pincérnő volt egy szusi-bárban, de ha nagyon hiányzik neki a munka, Cage hajlandó egy éttermet vásárolni neki.
Nicholas Cage egy Los Angeles-i szusi-bárban ismerte meg idén tavasszal a 20 éves Alice Kimet, akit júliusban feleségül is vett. A színész nagyra értékelte, hogy a lány nem a filmsztárt látta benne, és nem a pénzéért szeretett belé. A lány úgy tervezte, házasságuk után is folytatja a munkát, mivel nem tartotta vonzónak a filmsztár-nejek tipikus életvitelét, de Cage nem engedte meg neki.

Angyali ártatlanság

"Amikor Alice jelezte hogy mit szeretne, Nic először meghatódott az őszinteségétől" - idézi a femalefirst egy hírforrását. "Aztán elmagyarázta neki, hogy most már egyfolytában zaklatnák a lesifotósok, és hogy ez már úgyis túl stresszes volna neki." Végül abban maradtak, hogy az újdonsült asszonyka más munkalehetőség után néz, de ha nem talál, még semmi nincs veszve: "Nic azt is megígérte neki, hogy ha aztán még mindig annyira hiányzik majd neki a pincérnősködés, vesz neki egy éttermet." - fűzte hozzá az informátor.

Az exnej százezer dolláros dühe

A sztárvilágon kívülről érkezett Kim előtt Elvis lánya, Lisa Marie Presley és Patricia Arquette színésznő is volt a színész neje egy ideig. Cage-nek emellett van egy 12 éves fia, Weston, akinek az édesanyja, Kristina Fulton havi 50 ezer dolláros (több mint 10 millió forint) tartásdíjat kap exférjétől. Kapcsolatuk ugyan már évekkel ezelőtt véget ért, de a úgy hírlik, Fulton nem volt túl boldog, amikor hírét vette férje legújabb házasságának: Cage ugyanis mindössze egy nappal titkos esküvője előtt árulta el exnejének az örömhírről.

A hölgy olyannyira zokon vette az utolsó pillanatban érkezett értesítést, hogy egy barátnőjével közel százezer dolláros (20 millió forint)) számlát csinált a Kahala Mandarin Oriental nevű hawaii luxusszállóban. Cage nem érti a problémát: "Kristinának már hónapokkal ezelőtt szóltam róla, hogy elveszem Alice-t. Akkor még minden rendben volt."