Az amerikai színésznő sofőrje lélekjelenlétének köszönhetette, hogy épen megúszta a balesetet.

Berepült egy madár

Cameron Diaz éppen Angliában forgat Jude Law-val és Kate Winslettel. A minap egy forgatási szünetben a színésznő vásárolni indult sofőrjével, amikor autójuk szélvédőjébe ütközött egy madár. Szerencsére Diaz alkalmazottjának kötélből voltak az idegei, hiszen annak ellenére, hogy össze-vissza szabdalták arcát és kezét a betört üveg szilánkjai, bepánikolás helyett nyugodt maradt és egy közeli mellékutcában leparkolt. Szemtanúk szerint az egész úgy nézett ki, mintha valaki egy téglát dobott volna be a gépkocsi szélvédőjén. Szerencsére a színésznő és a sofőrje csak könnyebben sérültek meg.

Gyakori baleset

Nemrég a híres amerikai tévésztár, Oprah Winfrey tulajdonában levő repülőgép pilótafülkéjének ablakába csapódott egy madár, így a gép felszállás után kénytelen volt visszafordulni. A balesetben a madáron kívül senki sem sérült meg, a gépet azonban az ablak cseréjéig leállították. Világszerte gyakorinak számítanak az ilyen balesetek mind a levegőben, mind a szárazföldön. Évente számtalan alkalommal ütköznek madarak repülőgépekkel és autókkal, ám többnyire csak a figyelmetlen állatokban esik kár.

Nagymellű veszély

Cameron Diaznak újabban nagyobb gondja is van, mint a balesetet okozó öngyilkos madarak. A Life & Style magazin állításai szerint barátja, Justin Timberlake ugyanis túlságosan összemelegedett Christina Riccivel közös filmjük forgatása során. A párhoz közeli barátok állítása szerint Cameron Diaz tombol, amióta gyakran hallja szerelmét duruzsolni Riccivel telefonon. A szívtipró táncos szerint ugyan közte és a nagymellű Christina között az égvilágon semmi nincs, azt soha nem tagadta, hogy összebarátkoztak filmbeli partnerével. Christina Riccihez közelállók szerint azonban az egykori gyerekszínész fülig beleszeretett Timberlake-be, aki miatt már barátját, Adam Goldberget is kirúgta.